šok u 'vukovima' / Cibona za velik novac prodala Antu Žižića u Tursku, Aco Petrović revoltirano podnio ostavku!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Čim je čuo da mu je uprava odlučila prodati najboljeg igrača, Aleksandar Petrović dao je ostavku na svim funkcijama u klubu

27.12.2016.
13:23
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U redovima košarkaškog kluba Cibone u ponedjeljak i utorak odigrala se prava drama. 

Naime, turska Darussafaka poslala je upravi 'vukova' ponudu za talentiranog 19-godišnjeg centra Antu Žižića, a oni su je, vidjevši o kako se darežljivom iznosu radi, odmah prihvatili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žižić tako u ponedjeljak navečer nije otputovao sa svojim suigračima put crnogorskog Bara, gdje će Cibona večeras odigrati susret Lige prvaka protiv Mornara. 

A čim je čuo da mu je uprava odlučila prodati najboljeg igrača, Aleksandar Petrović dao je ostavku na mjesto izvršnog dopredsjednika kluba, člana Skupštine i predsjednika Upravnog odbora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na to da je Cibona odlučila prodati Žižića te je tako ugrozila sportske interese kluba, podnosim ostavku na mjesto izvršnog dopredsjednika, člana Skupštine i predsjednika UO Cibone", rekao je Petrović. 

Podsjetimo, Žižića su na ovogodišnjem NBA draftu izabrali Boston Celticsi, a put SAD-a trebao bi otići početkom iduće sezone. Visina odštete koju bi Cibona trebala dobiti nešto je manja od milijun eura, piše Večernji list. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Cibone Damir Mulaomerović još nije reagirao na ovu vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo