Zasad u drugoj momčadi / Cedevita misli na budućnost: Ponajveći talent slovenske košarke potpisao višegodišnji ugovor

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Hrvatski prvak vezao je mladog Slovenca

26.2.2019.
14:51
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Rok Radović, 18-godišnji slovenski talent, potpisao je višegodišnji ugovor s hrvatskim prvakom Cedevitom, potvrdio je to igračev agent Miško Ražnatović.

Mladi Slovenac stigao je u redove zagrebačke momčadi prije tri godine, a član je one koja igra HT Premijer ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 198 centimetara visoki bek-šuter još je jedna dugoročna Cedevitina opcija i igrač koji bi uskoro trebao pokucati na vrata prve momčadi iako zasad postiže prosječno tek dva poena za manje od osam minuta na parketu.

"Već sam tri godine u klubu i ne mogu vam opisati kako se osjećam znajući da KK Cedevita na mene računa dugoročno. Stvarno sam zadovoljan kako se radi u klubu i samo da je zdravlja da se sve ovako nastavi. Iskreno, ne znam gdje ću biti za pet ili deset godina ali o tome uopće ne razmišljam jer su mi sve misli usmjerene na napredovanje u smislu košarke i moga košarkaškog znanja i umijeća, samim time i utjecaja na rast KK Cedevite i rezultate kluba", rekao je Radović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaki ovakav potpis za nas Klubu veliki je dan. Dokaz potpisa Roka Radovića koji je s nama od petnaeste godine jest da dobro radimo i da takva politika donosi rezultate. Ono što je problematično, da je baza sve manja, da kvalitetnih igrača u regiji ima sve manje jer brzo odlaze u bogatije sredine. Zato je današnji potpis tim i vrijedniji. Nadam se da će Rok brzo postati nositelj igre u KK Cedeviti, a na njemu i trenerima jest da kvalitetno rade", dodao je nam je Davor Užbinec, direktor KK Cedevita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo