Problemi za Jazz / Čak šest igrača Jazza prenose ozljede, Bogdanović pod upitnikom zbog istegnuća prsta

Utah Jazz ima čak šest igrača koji zbog ozljeda možda propuste utakmicu protiv Nuggetsa, a u svlačionicu Jazza stigao je i koronavirus...

5.1.2022.
11:57
VOYO logo

Svlačionica Utah Jazza prolazi kroz turbulentno razdoblje. Čak su šestorica igrača pod upitnikom zbog ozljeđa, a među njima je i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović koji je istegnuo prst.

Bogdanović je uhvatio fantastičnu formu. Zabio je preko 20 poena u tri uzastopne utakmice, uključujući i najboljoj ekipi lige, Golden State Warriorsima. Uz sve navedeno, Bogdanović je izrazito efikasan. Kroz sezonu bilježi 42.6 posto šuta za tricu, i 47.9 posto šuta iz igre. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, hrvatsko krilo je na utakmici protiv New Orleans Pelicansa s ponedjeljka na utorak istegnuo prst na šaci. Ipak, Bogdanovićev službeni status je pod upitnikom, tako da postoji vjerojatnost da zaigra protiv Denvera koje predvodi MVP lige Nikola Jokić.

Uz Bogdanovića, upitni su i All-Star centar Rudy Gobert, Royce O'Neale, Hassan Whiteside i Udoka Azubuike, dok će Donovan Mitchell i Jordan Clarskon najvjerojatnije zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ingles završio u sigurnosnim COVID protokolima

Bogdanovićev suigrač, Australac Joe Ingles, jučer je završio u sigurnosnim COVID protokolima NBA lige, koji su na snazi od početka pandemije koronavirusa. Tijekom ove sezone je već preko 100 igrača završilo u istim protokolima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Utah Jazz je do sad ostala jedina momčad koja nije imala nijednog igrača koji je tijekom sezone završila u protokolima. Ingles je, najvjerojatnije, pozitivan nakon što je Utah odigrala četiri uzastopna gostovanja.

Neizvjesno je hoće li Jazz ostati bez još nekog igrača zbog COVID protokola, ali jasno je da se radi o konkurentnoj momčadi dokle god Mitchell i Gobert igraju, a igrači poput Bogdanovića i Conleyja pridonose bitni učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo