Božićni poklon navijačima: Cedevita pobijedila Partizan

Košarkaši Cedevite upisali su veliku pobjedu u sklopu 13. kola regionalne ABA lige. Momčad Jasmina Repeše slavila je u Zagrebu protiv Partizana sa 68:65.

22.12.2013.
21:10
VOYO logo

Cedevita je sjajno otvorila utakmicu, te je nakon osam minuta igre u prvoj četvrtini imala 12 poena prednosti (21:9). Međutim, Partizan zatvara prvu dionicu serijom 8:0, pa Cedevita na predah odlazi sa svega četiri poena prednosti.

Košarkaši Jasmina Repeše vodili su u nastavku utakmice sve do pretposljednje minute dvoboja, kada je Partizan poveo s 59:58. Međutim, serijom 5:0 Cedevita u posljednjoj minuti ponovno ima naizgled sigurnih +4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Partizan tricama Kinseyja i Milosavljevića poravnava rezultat susreta na 65:65, nakon čega je uslijedila serija nepreciznog izvođenja slobodnih bacanja. Seriju je, srećom pozitivno, otvorio Goran Suton, koji je izborio prekršaj od strane Dalloa. Suton je dvama pogođenim slobodnim bacanjima donio Cedevitu novu prednost, a onda je Partizan izgubio loptu nakon što ju Milosavljević pet sekundi nije uspio izvesti nakon pozvanog time-outa. Smith je potom pogodio jedno bacanje, nakon kojeg je uslijedilo pet promašaja, jedno njegovo i još po dva s obje strane.

Cedevita se pobjedom izjednačila s Partizanom po broju pobjeda i poraza u sezoni, te je, barem privremeno, zasjela na diobu prvog mjesta ljestvice ABA lige. U ponedjeljak Crvena zvezda ima priliku vratiti jedinicu, ali joj za to treba pobjeda u Beogradu protiv Cibone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo