slabi hezonja i rudež / Bojan Bogdanović najbolji strijelac u porazu Netsa, solidan učinak Darija Šarića

Image
Foto: AP

Damjan Rudež i Mario Hezonja su imali vrlo skroman učinak u porazu Orlando Magica od Indiana Pacersa

15.11.2016.
10:08
AP
VOYO logo

Bojan Bogdanović je sa 18 pogodaka bio najbolji strijelac Brooklyn Netsa koje su sinoć sa 127-95 svladali Los Angeles Clippers, Dario Šarić je zabio 11 koševa u porazu Philadelphia 76ersa od Houston Rocketsa, a Damjan Rudež i Mario Hezonja su imali vrlo skroman učinak u porazu Orlando Magica od Indiana Pacersa.

Bojan Bogdanović je zabio 18 koševa u 25:09 minuta koliko je igrao i tome je dodao dva skoka. Njegov suigrač, Amerikanac s hrvatskom putovnicom Justin Hamilton je odigrao 21:18 minuta i u tom je razdoblju zabio tri koša. Sean Kilpatrick je dodao 14 pogodaka, a Yogi Ferrell i Chris McCullogh su ubacili po 13 koševa svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clipperse, kojima je to sedma uzastopna pobjeda, do pobjede je predvodio Chris Paul sa 21 pogotkom i devet asistencija, a Blake Griffin je dodao 20 koševa, šest skokova i isto toliko asistencija. 

Clippers su napravili seriju 35-5 na početku, dok su Nets, koji su igrali bez BrookaLopeza i ozlijeđenog Jeremyja Lina, zabili tek prva dva koša na utakmici. Prvu su četvrtinu Clippers završili sa 39 pogodaka, a Netsi sa 14. Na poluvremenu Clippersi vode 71-46 i prednost ne ispuštaju do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Philadelphia 76ers nižu poraze. Sinoć su ih sa 115-88 pobijedili Houston Rockets. Šarić je odigrao 24 minute i zabio u tom razdoblju 11 koševa uz šest skokova i dvije asistencije. Njegov suigrač Joel Embiid je upisao double- double sa 13 pogodaka i 10 skokova, a isto toliko koševa je zabio i Ersan Ilyasova

Najbolji kod Houstona je bio James Harden sa 33 koša, sedam skokova i deveta sistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz su doživjeli Orlando Magic, od njih su bolji bili Indiana Pacers sa 88-69. Damjan Rudež je odigrao 13.29 minuta i zabio tri koša uz jedan skok i jednu asistenciju, dok je Mario Hezonja odigrao 5:15 minuta bez pogodaka, ali je upisao jedan skok i jednu asistenciju. Najučinkovitiji njihov suigrač bio je Evan Fournier sa 14 pogodaka. Kod Indiane najviše je zabio CJ Mils, 16 koševa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo