iznenađenje večeri / Bogdanović i Wizardsi iskoristili lošu šutersku večer Curryja i srušili aktualne doprvake lige!

Golden State Warriorsi upisali su poraz u Washingtonu i zbog ozljede ostali bez Kevina Duranta. Bojan Bogdanović kod pobjednika bio je dobar i pokazao zašto su ga Wizardsi doveli...

1.3.2017.
9:38
VOYO logo

Washington Wizardsi svladali su Golden State Warriorse, ali Stevea Kerra i društvo iz Oaklanda neće toliko brinuti sami poraz koliko stanje Kevina Duranta, piše Sportnet.

Naime u samom početku susreta Zaza Pachulia pao je na Duranta koji je pritom zaradio ozljedu koljenu i odmah napustio parket. Koliko će pauzirati, bit će poznato nakon dodatnih pretraga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wizardsi su odigrali odličnu utakmicu, a vrlo dobar bio je i Bojan Bogdanović koji je sjajno krenuo u susret i pomogao Washingtonu da održi visoku prednost uoči odlaska na odmor. U drugom dijelu nije bio toliko napadački raspoložen, ali je svejedno susret završio sa 16 poena (2/6 za dva, 3/6 za tri) za 24 minute čime je predvodio igrače s klupe na obje strane.

Domaćin je tijekom susreta imao i 19 poena prednosti da bi u trećoj dionici Golden State potpuno uhvatio priključak i poveo. Ipak u zadnjih 12 minuta Washington je zadržao vodstvo i otišao do pobjede. U zadnjih deset sekundi Stephen Curry imao je šut za tricu s kojom bi Warriorsi poveli, ali nije pogodio nakon čega Markieff Morris ubacuje slobodna bacanja za potvrdu pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću lagati, kada je Steph šutnuo tu loptu, bio sam jako nervozan. Sreća naša da nije bio raspoložen šuterski", priznao je nakon susreta Bradley Beal.

Beal je predvodio Wizardse s 25 poena, Morris je dodao 22 poena i šest skokova, a po 12 poena upisali su Marcin Gortat (12 skokova) i John Wall (19 asistencija i šest skokova). Kod poraženih Steph Curry ubacio je 25 poena uz sedam skokova, Klay Thompson dodao je 16 poena, a Draymond Green 14 poena uz 14 asistencija i osam skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Los Angeles Lakersi su u svojoj dvorani poraženi od Charlotte Hornetsa, dok je Oklahoma uz 30. triple-double (!) sezone Russela Westbrooka svladala Utah Jazz. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi izdvojiti i pobjedu Denver Nuggetsa u gostima kod Chicago Bullsa, u kojoj je glavnu ulogu odigrao srpski centar Nikola Jokić sa svojim triple-double učinkom od 19 poena, 16 skokova i deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo