Na meti velikana / Bivši igrač Cedevite pred transferom karijere: U Madridu bi trebao zarađivati 1.5 milijuna eura po sezoni

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Prema informacijama portala Basketnews, bosanskohercegovački reprezentativac ne bi trebao oklijevati oko potpisa s obzirom na to da u Breoganu zarađuje tek 300 tisuća eura po sezoni

23.3.2022.
20:08
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši košarkaš Cedevite i Brooklyn Netsa, Džanan Musa nalazi se pred potpisom ugovora koji bi trebao okruniti njegovu lijepu karijeru. Bosanskohercegovački reprezentativac trenutno nastupa u španjolskom Rio Breoganu te s prosjekom od gotovo 20 koševa po utakmici figurira kao legitiman kandidat za MVP-a prvenstva.

Iz tog razloga ne čudi interes madridskog Reala za 22-godišnjeg Bosanca, a portal Mate Al Aro tvrdi da je kraljevski klub Musi ponudio dugogodišnji ugovor vrijedan 1.5 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajna sezona ga dovela na metu Reala

"Džanan Musa, budući MVP ACB lige, će gotovo sigurno potpisati za Real. On je ono što najviše nedostaje kraljevskom klubu. Njegov je potencijal neosporan i Real će mu ponuditi višegodišnji ugovor', piše u tekstu objavljenom na spomenutom portalu.

Madridski klub traži ove sezone izlazak iz svojevrsne krize. Gube korak za Barcelonom od koje su izgubili pet od posljednjih sedam ogleda, a upravo bi Musa trebao biti adut za iduću sezonu. Prema informacijama portala Basketnews, bosanskohercegovački reprezentativac ne bi trebao oklijevati oko potpisa s obzirom na to da u Breoganu zarađuje pet puta manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo