Skupina A /

Konačno pravi derbi: Francuska i Njemačka večeras će pokazati svoju pravu snagu

Image
Foto: AP images

I jedni i drugi su u uskom krugu favorita za osvajanje naslova svjetskog prvaka

15.1.2019.
17:30
AP images
VOYO logo

U moru izvjesnih susreta koje nam je dosad ponudilo ovo Svjetsko rukometno prvenstvo, konačno smo "doplovili" do jednog pravog, istinskog derbija.

Snage će večeras od 20:30 u Mercedes-Benz Areni u Berlinu odmjeriti reprezentacije Njemačke i Francuske, a prijenosa uživo moći ćete pratiti na RTL televiziji

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su i jedni i drugi u uskom krugu favorita za osvajanje naslova svjetskog prvaka, pokazali su na ovom natjecanju da im igre još uvijek nisu do kraja "ispolirane".

Francuzi su se već u prvom kolu razigravanja po skupinama dobrano namučili protiv Brazilaca (koji su u nastavku natjecanja pokazali da su ozbiljna reprezentacija), a nakon "razmontiravanja Srba u tri četvrtine utakmice mučili su se i protiv Korejaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Nijemci su upisali dvije pobjede, no u posljednjoj utakmici protiv Rusa su upisali tek remi, tako da imaju veći imperativ pobjede od Francuza. 

A poput čudovišta iz ormara vreba s tribina jedan od najboljih igrača svijeta - Nikola Karabatić. Francuzi se nadaju da će u stroj ući što prije, protivnici bi potpisali da na tribinama ostane. Izbornik Francuske Didier Dinart nije se još izjasnio, no pretpostavlja se da bi na teren mogao tek u drugom krugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo