Play ponuda

VATRENI ŠOKIRALI MIOČIĆA: / 'Skoro sam otkazao obranu pojasa. Nazvao sam trenera i rekao mu da se zbog njih ne mogu boriti'

Image
Foto: Screenshot/AFP

Stipe Miočić u subotu brani naslov UFC-ovog teškaškog prvaka

3.7.2018.
13:55
Screenshot/AFP
Play ponuda

Naravno da je UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić pratio utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije kojom je izboreno četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Lutrija jedanaesteraca koja je otišla na stranu Vatrenih u ogledu protiv Danske, našalio se američki MMA borac hrvatskih korijena, šokirala ga je do te mjere da je skoro dobio srčani udar i otkazao borbu koja je pred njim u noći na nedjelju.

Tada će Miočić četvrti put, ovaj put protiv Daniela Cormiera, krenuti u obranu pojasa UFC-ova prvaka teške kategorije što je i najavio za The Rich Eisen Show potvrdivši pred kamerama još jednom ono čime se ponosi:

U subotu protiv Cormiera

U najavi emisije Miočić je nabrojao teme o kojima će biti riječ. Njegova obrana pojasa, jasno, glavna je stvar o kojoj će se pričati, bit će govora i o odlasku LeBrona Jamesa iz njegova Clevelanda u Los Angeles, ali i o Svjetskom nogometnom prvenstvu što je Miočić ovako popratio:

"Znate da sam ja i iz Hrvatske, idemo dalje."

Na upit koliko je bio uzbuđen oko onoga što se događalo na utakmici, Miočić je odgovorio:

"Skoro sam otkazao subotnju borbu jer sam skoro dobio srčani udar. Bilo je jako blizu, strahovito sam bio nervozan. Sretan sam što idemo dalje."

Blizu otkazivanja

Na opasku da je UFC vidio mnogo razloga za otkazivanje mečeva, ali niti jedan zbog srčanog udara uslijed gledanja nogometne utakmice Miočić je uz smijeh odgovorio:

"Bilo je blizu. Nazvao sam svog trenera i rekao mu da nisam siguran mogu li se više boriti. Toliko je blizu bilo. Uh, loše."

Miočić je prije UFC-ov pojas prvaka teške kategorije osvojio prije nešto više od dvije godine i to u meču protiv Fabricija Werduma. Za ovu kategoriju rekordne tri obrane pojasa odradio je s upjehom protiv Alistaira Overeema, Juniora dos Santosa i Francisa Ngannoua.

Play ponuda
Play ponuda