TYSON JE OVAJ PUT IPAK MALO PRETJERAO: / Nećete vjerovati koga je legendarni 'Iron Mike' izazvao na borbu

Image
Foto: Profimedia

Tysona baš i ne zanimaju borbe s vršnjacima, on je više zainteresiran, sada kada se doveo u top-formu, za znatno mlađe borce

24.9.2020.
15:48
Profimedia
VOYO logo

Legendarni boksač, Mike Tyson, ima zakazanu revijalnu borbu od osam rundi 28. studenog ove godine protiv, također umirovljene ikone boksa, Roya Jonesa, a to će mu biti prvi meč još otkako se umirovio prije 15 godina.

Tyson se odlučio vratiti boksu u 55. godini života, ali samo ovako egzibicijski i u humanitarne svrhe. Kazao je kako bi htio odraditi nekoliko mečeva, a prvi će mu biti ovaj protiv tri godine mlađeg Jonesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Tysona baš i ne zanimaju borbe s vršnjacima, on je više zainteresiran, sada kada se doveo u top-formu, za znatno mlađe i još uvijek aktivne borce, poput Tysona Furyja i Anthonya Joshue, aktualnim prvaka.

Image
Foto: Twitter
Image
Foto: Twitter

Ne žele s njim u ring

"Jako sam zainteresiran. Ako to znači i da će humanitarni dio imati već odjek, neka bude tako, ja sam za", rekao je Tyson za TMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obojica boksača već su razmatrala ovu ponudu. Joshua je proljetos rekao kako ne želi taj meč i punudio je vrlo razumno objašnjenje.

"Čak i kad bih se borio s njim i pobijedio ga, bio bih jedini čovjek sretan takvim ishodom. Ljudi ne bi bili zadovoljni, on je legenda, najveći boksač moderne ere. Svijet boksa priznaje samo dva prvaka, Alija i Tysona", rekao je Joshua za The Sun prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pregovori oko meča propali su i s Tysonom Furyjem, ali tko zna što će biti u buduće. Prvo Mike treba odraditi meč s Jonesom pa ako to bude uspješno kako se predviđalo možda i mlađi boksači pristanu na poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo