TO ŠTO RADE MIOČIĆU VEĆ JE POSTALO APSURDNO: / Pogledajte što kladionice misle o pobjedi Stipe protiv Ngannoua i onome što ga čeka kasnije

Image
Foto: Profimedia

Miočić se bori s Ngannouom 27. ožujka na UFC 260 priredbi i to će biti Kamerunčeva prilika da osveti onaj poraz iz 2018. godine

8.2.2021.
12:26
Profimedia
VOYO logo

Iako bi se očekivalo da će prvak teške kategorije UFC-a, Stipe Miočić, biti favorit na kladionicama za novu obranu naslova protiv Francisa Ngannoua, to se, dakako, nije dogodilo. Naime, kladionice ponovo ne daju Miočiću velike šanse za obranu naslova i premda je već nebrojno puta dokazao da ga se ne smije podcijeniti, oni ga ponovo postavljaju u ulogu "underdoga".

Miočić se bori s Ngannouom 27. ožujka na UFC 260 priredbi i to će biti Kamerunčeva prilika da osveti onaj poraz iz 2018. godine kada ga je Stipe uvjerljivo svladao odlukom sudaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koeficijent na Kamerunca kreće se negdje oko 1.65, dok je na branitelja naslova čak 2.25. Slično je bilo i uoči njihova prvog meča kada je Ngannou imao 1.68, a Stipe 2.20. Dakle, sada situacija ide još više u korist Ngannoua.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

August 17, 2019, Anaheim, California, USA: Stipe Miocic defeats Daniel Cormier by TKO to win the UFC heavyweight championship during UFC 241 at the Honda Center in Anaheim Saturday, August 17, 2019.,Image: 465931373, License: Rights-managed, Restrictions: * Tabloid Rights Out *, Model Release: no

Opet ga podcjenjuju

Dakako, Ngannou je otprilike dvostruko bolji i opasniji nego što je bio, ali je također i Miočić koji je dva put za redom svladao jednog od najboljih boraca današnjice, Daniela Cormiera i poslao ga u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ngannou je nanizao u posljednja četiri meča četiri velika nokauta i ne čudi što ga smatraju najopasnijim borcem današnjice, ali ne treba zaboraviti da ga je Stipe već svladao, da je riječ o, prema mnogima, najboljem teškašu u povijesti, te jednom od najinteligentnijih boraca današnjice. Dakle, možda ga i ne bi trebali tako podcjenjivati.

Nadalje, pobjednik iz ovog meča vrlo će vjerojatno ići u kavez s Jonom Jonesom, prema mnogima najboljim MMA borcem današnjice i bivšim prvakom poluteške kategorije, a kladionice u tom slučaju, pogađate, prednost ipak daju Jonesu. Na Miočića bi koeficijent bio 2.30, a na Jonesa 1.65.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da Ngannou slavi, na Jonesa bi bio 1.70, a na Kamerunca 2.10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo