izazvao joshuu / Teške riječi nakon velike borbe: 'Gdje si, broju 1? Napravimo to, revanš!'

Nakon sjajnog meča između Whytea i Chisore, pobjednik i Anthony Joshua izmijenili su nekoliko riječi pored ringa

23.12.2018.
20:08
VOYO logo

Odličan boksački meč gledali smo sinoć u izravnom prijenosu na RTL-u. Bomba Dilliana Whyte u 11. rundi zaustavila je sjajnog Derecka Chisoru kojem su liječnici morali pružiti pomoć u ringu. I sada Whyte naravno želi Anthonya Joshuu.

Nije to bio meč za pamćenje Dilliana Whyte, ali kada je sjevnuo lijevi kroše u 11. rundi, ugasila su se svjetla Derecka Chisore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgledalo je to ružno, Chisora se refleksno počeo dizati, ali vrlo brzo izgubio svjest. 
Na sreću nije bilo posljedica po legendarnog Britanca, a nakon kratkog hvalisanja kako je borbu imao pod kontrolom, Whyte nije dugo čekao pa pogrdnim riječima prozvao Šampiona.

"Broj jedan. Idemo! Eddie, gdje si?", vikao je iz ringa Whyte. "Napravimo to! Revanš! Idemo! Prošli put si me odbio kada sam bio pored ringa. Učinimo ovo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je prihvatio igru, uzeo mikrofon i odgovorio Whyteu.

"Zaboravimo 'rekla kazala'. Tada smo odradili dobru borbu, ali idemo sada vidjeti gdje se nalazimo. Ali prvo, znamo kako ide lista, broj jedan, broj dva. Ako oni nisu u mogućnosti boriti, idemo vidjeti tko je slobodan. Ako itko zaslužuje priliku za naslov, onda je to Dillian", rekao je Joshua. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako dođe do borbe s Dillianom Whytom, ne želim čuti negativne povike i da to nije borba koju želimo vidjeti. Deontay Wilder je meta, a ako neće biti Wilder onda je to Dillian Whyte", dodao je Joshua.

"A da je to bio Chisora, ne bi bilo nezasluženo. Dominaciju kroz večinu meča poništile su sudačke odluke. Prvi bod oduzet mu je zbog preniskog udarca, a drugi je zaslužio ilegalnim udarcem laktom. No to su već bile frustracije zbog učestalih sudačkih intervencija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A evo kako je meč prokomentirao poraženi Dereck Chisora. 

"Nešto nije bilo u redu sa sudačkim odlukama, tri boda, tako da sam bio pod dojmom da lovim utakmicu. Trener mi je rekao da držim formu. Ja sam krenuo pucati iz svog oružja i jednostavno sam zahvatio krivi dio paljbe", rekao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paljbu je zato nastavio sipati Whyte. Ni pred medijima nije štedio Joshuu pa je njegovo čekanje Wildera nazvao smećem.

"Imam osjećaj da ću dostignuti vrhunac svoje karijere, moram reagirati. Moram raditi planove za svoju karijeru i rasti. Mi smo trebali čuti tko će biti Joshuin sljedeći protivnik, a nismo. Kada bi to točno trebali čuti? To se trebalo dogoditi odmah nakon borbe Wildera i Furya i ništa se nije dogodilo", razjaren je bio Whyte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo neobično, na potezu je tako upravo taj dvojac. Ako uskoro dogovore datum, najsretniji bi u toj priči bio Whyte koji se ovim nokautom stavio u ulogu prvog izazivača Anthonya Joshue ako Wilder i Fury dogovore revanš.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo