Meksički boksač Saul "Canelo" Alvarez, nositelj pojasa prvaka verzija WBA i WBC, a nakon rušenja Engleza Billyja Joea Saundersa, i WBO, sa svojom suprugom Fernandom Gomez, stigao je na Jadran.

Meksikanac je početkom mjeseca odradio meč saSaundersom pred rekordnim brojem od 73.126 gledatelja te je ujedinio pojaseve i na račun pospremio oko 35 milijuna dolara. Dio tog honorara odlučio je potrošiti na Jadranu. Naime, nakon meča se oženio svojom dotadašnjom djevojkom, a par je dio medenog mjeseca odlučio provesti i u našim krajevima. Prvo su posjetili Crnu Goru, odnosno Boku Kotorsku, od kuda su objavili par fotografija na Instagramu. Srpski Kurir je objavio kako je malo tko prepoznao ovog slavnog boksača.

Uživaju u Dubrovniku

A nakon Crne Gore par je stigao i u Dubrovnik, od kuda su također objavili nekoliko fotografija.

Canelo je, inače, u profesionalnoj odradio 59 borbi od kojih je dobio 56 uz dva neodlučena ishoda i samo jednim porazom. Čak 38 puta je nokautirao protivnike.

Trenutačno mu je glavni cilj ujediniti sve pojaseve super srednje kategorije. Nedostaje mu onaj IBF organizacije, koji se nalazi kod Caleba Planta. To je meč kojeg njegov tim pokušava ugovoriti.