POTPISAN JE NAJVEĆI FINANCIJSKI UGOVOR IKAD: / Canelo Alvarez ulazi u sportsku povijest cifrom za rubriku vjerovali ili ne

Image
Foto: AFP

Canelo potpisao ugovor sa streaming servisom DAZN vrijedan 365 milijuna dolara

17.10.2018.
19:45
AFP
Play logo

Saul “Canelo” Alvarez potpisao je ugovor sa streaming servisom DAZN, čija ukupna svota postaje najveća ugovorena svota u povijesti profesionalnog sporta. Potpisali su ugovor s trenutno najvećim boksačkim PPV imenom, talentiranim i ubojitim boksačem iz Meksika vrijedan 365 milijuna dolara, prenosi borilački portal Fight Site.

[VIDEO] JOŠ JEDNOM DOKAZAO DA JE NADČOVJEK: Poznati borac u 4 sekunde bacio čak 44 udarca

Nedavno ostao bez TV ugovora

Canelo je nedavno ostao bez TV ugovora, nakon što se poznati HBO odlučio povuči iz boksa, DAZN je to iskoristio i s njim potpisao povijesni ugovor koji se odnosi na pet godina tj. 11 mečeva u tom razdoblju, na koje će imati ekskluzivna prava. Njegov prvi meč, piše Fight Site, na DAZN-u je već ugovoren. U pitanju je okršaj ugovoren za 15. prosinca, kada će se u Madison Square Gardenu boriti protiv Rockya Fieldinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Canelo izlazi iz PPV-a

Ono što je najvažnije je činjenica da Canelo izlazi iz PPV-a, odnosno njegovi mečevi više neće biti pojedinačno prodavani. Biti će emitirani putem servisa čije usluge koštaju deset dolara mjesečno, za koje korisnici dobivaju sav raspoloživi DAZN sadržaj. Ovo je svakako velika stvar za borilački sport, gdje su fanovi već “siti” PPV-a te istu platformu smatraju zapravo najvećim zlom koje je zadesilo borilački sport.

Play logo

Inače, sredinom prošlog mjeseca Canelo je u T-Mobile Areni u Las Vegasu, u fantastičnom meču, pobijedio Gennadyja “GGG” Golovkina sudačkom odlukom s dva puta po 115-113 i jednom 114-114.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Život na vagi
Trag divljači
Tri sestre
Señorita 89
Laži sa mnon
default_cta
Raspoloženi za ljubav
Ljubav je na selu
Elon Musk show
Kako zadovoljiti ženu
Britain's Got Talent
default_cta
Obiteljske tajne
Play logo