SUPRUGA STIPE MIOČIĆA ŽESTOKO NAPALA UFC: / Stanite iza svojeg prvaka, on je savršen primjer heroja i obiteljskog uzora!

Image

Supruga američko-hrvatskog teškaša stala je u njegovu obranu.

23.1.2018.
15:23
VOYO logo

Stipe Miočić pobjedom u Bostonu na UFC-u 220 protiv Francisa Ngannoua postao je prvi UFC teškaš u povijesti koji je uspio tri puta obraniti naslov prvaka u kraljevskoj kategoriji. Nakon borbe, objavio je na društvenim mrežama svoju fotografiju uz natpis "najveći teškaš svih vremena".

Stipe se, o čemu se puno govori zadnjih nekoliko mjeseci, u nemilosti čelništva UFC-a, što je shvatio i sam Stipe koji je nakon obrane naslova odbio primiti pojas od Dane Whitea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC JE IMAO PODMUKLI PLAN RIJEŠITI SE MIOČIĆA: ‘White ga je ponižavao, bio nekorektan i nepošten. Ali Stipe im je svima pokazao zube’

Njegova supruga Ryan Marie Miočić, reagirala je na objavu UFC-a na Instagramu gdje se ova američka organizacija pita da li je Miočić zaista najveći teškaš ikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ČOVJEK KOJI JE TOLIKO OMALOVAŽAVAO MIOČIĆA PRIZNAO ONO ŠTO SVI ZNAJU: ‘Teško je reći da Stipe nije najbolji svih vremena’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Slažete li se?????? UFC? Tako sam razočarana i iskreno u šoku da nešto ovako možete napisati!!! Stanite iza svog Prvaka! Vrijeme je. Nastavljate nepoštovati čovjeka u uniformi, uzoritog individualca koji služi svojoj zajednici i dominira svojom divizijom. Ovo je čovjek koji nadjača i deklasira svakog s kim se susretne u borilištu, a pritom je vrlo skroman u otkrivanju svog talenta. On je savršen primjer heroja, on je obiteljski uzor, čovjek koji bi trebao biti uzor djeci i svima ostalima s kojima se susretne. Zaista trebate preispitati iza koga izabirete stati. Vrlo sam razočarana. Žalosno, nisam iznenađena”, stoji u poruci UFC-u Stipine supruge s kojom čeka prvo dijete koju prenosi Fightsite.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo