MOĆNI ADUT NA PUTU DO VJEČNOSTI: / Ovo je Miočićevo najjače oružje za ušutkavanje bahatog izazivača Ngannoua

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Miočić je do UFC naslova došao desnim kratkim krošeom (nešto između direkta i krošea). Upravo je ta moćna desnica bila Miočićevo najjače oružje na putu prema vrhu.

11.1.2018.
15:35
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Službeni UFC je na svom YouTube kanalu, pod rubrikom “nokaut tjedna”, odlučio prisjetiti se kako je to Stipe Miočić došao do teškaškog pojasa, odnosno kako je savladao Fabricija Werduma.

BAHATI NGANNOU PODCJENJUJE MIOČIĆA:

Povod objavljivanju nokauta nadolazeća je megaborba između Miočića i kamerunsko-francuske zvijeri Francisa Predatora Ngannoua, koja je na rasporedu 20. siječnja u Bostonu, u TD Gardenu na UFC 220 eventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moćni desni kratki kroše

Miočić je do naslova došao desnim kratkim krošeom (nešto između direkta i krošea). Upravo je ta moćna desnica bila Miočićevo najjače oružje na putu prema vrhu. Što se tiče borbe s Werdumom, Stipe je do "nokauta života" došao u trenutku kad se taktički povlačio pred naletom legende slobodne borbe.

Werdum se "bacio na glavu", oštro krenuo udaračkim tehnikama prema naprijed, a Stipe je odjednom plasirao svoju desnicu koja je sjela ravno u bradu Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo zbog svoje raznovrsnosti, znanja u stand-upu, hrvanju, grapplingu, hrabrosti i čvrstoj bradi, Stipe je došao na tron. I na njemu misli ostati. Ako Miočič još jednom obrani pojas, postat će prvi UFC teškaš koji je to u UFC-u uspio. Time će biti okrunjen za najboljeg teškaša u povijesti UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE KAKO SE STIPE MIOČIĆ PRIPREMAO ZA NGANNOUA:

Bahati i samouvjereni Predator

Međutim, Ngannou ima drukčije planove. Predator je prilično bahat i samouvjeren kad je riječ o borbi s Miočićem. Ngannou je, kao što smo jučer pisali, u razgovoru za MMAJunkie ustvrdio da ima prednost naspram Miočića u svakom pogledu i tako ponovno u prvi plan gurnuo svoju priličnu samouvjerenost i, možemo to slobodno reći, bahatost. Kao da se ne bori protiv prvaka nego protiv nekog drugorazrednog borca…

Image
BAHATI NGANNOU PODCJENJUJE MIOČIĆA: /

Predator je ovog puta nadmašio samog sebe

Image
BAHATI NGANNOU PODCJENJUJE MIOČIĆA: /

Predator je ovog puta nadmašio samog sebe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIOČIĆ ODBIJA BITI DETRONIZIRAN: ‘Vjerujem da je to svima postalo očito – sasvim je jasno da UFC želi da izgubim, ali…’

Jer, Ngannou je s MMA počeo prije nekoliko godina, a Stipe je bivši NCAA hrvač i Golden Gloves boksač. Kompletniji je i iskusniji borac od Ngannoua koji je, pak, uvjeren da je bolji od Miočića u svim aspektima slobodne borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠOKANTNA IZJAVA NGANNOUOVOG TRENERA: Ovako nešto skandalozno u sportu nikad nismo čuli! ‘Mogli bismo imati ubojstvo’

Ngannou favorit protiv Miočića za većinu Amerikanaca i šefa UFC-a

Također, Ngannou je favorit protiv Miočića za većinu Amerikanaca i šefa UFC organizacije Danu Whitea, koji u Predatoru vidi odličnu priliku za zaradu u obliku odlične marketinške isplativosti.

Američka borilačka javnost poludjela je za Ngannouom, posebno nakon njegove moćne i ekspresne pobjede protiv Alistaira Overeema. Stipe se opet našao u podcjenjivačkom položaju, ali ima priliku ušutkati kritičare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, Ngannou je fizički moćan borac, ima najjači udarac u UFC-u, agresivac je u kavezu koji se od prvog znaka sirene odmah baca na glavu.

No, Miočić već pronalazio odgovor za takve borce i upravo bi na taj način mogao tražiti priliku za riješiti Ngannoua. Upravo na taj način može utišati UFC i dokazati kako je s razlogom prvak te ujedno postati ono čega se njegov poslodavac očito boji, najveći teškaški prvak u povijesti promocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo