SENZACIJA IZ SVIJETA BORILAČKOG SPORTA: / Cro Cop potpisao za američku organizaciju i dogovorio revanš s poznatim licem!

Image

Cro Cop prvi put će se boriti u Bellatoru

5.3.2018.
18:08
VOYO logo

Mirko Filipović prelazi u organizaciju Bellator i borit će se pod njihovim okriljem protiv Amerikanca Roya Nelsona. Cro Cop će se pojaviti na eventu Bellator 200 u petak, 25. svibnja u Londonu, a to će biti prilika za uzvrat hrvatskog borca jer ga je Nelson pobijedio prije sedam godina na UFC-u 137.

CRO COP SPREMAN ZA NOVU BORBU: Mirko objavio novi video koje će definitivno sve u to uvjeriti

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cro Cop je već jučer najavio kako bi mogao doći u Bellator postom na Facebooku, a sada je i službeno. I čeka ga okršaj protiv Roya Nelsona koji je UFC napustio prošle godine jer su mu ponuđeni bolji uvjeti u drugoj američkoj organizaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, nakon poraza od Nelsona Cro Cop je napustio UFC, ali onda se nakratko vratio u Krakowu 2015. godine i pobijedu Gabriela Gonzagu. Cro Cop je trenutačno u nizu od osam pobjeda, a Nelson je u posljednjih devet borbi slavio samo tri puta. Posljednji meč je odradio prošlog mjeseca gdje je od njega bio bolji Matt Mitrione.

U Bellatoru se bori i legendarni Fjodor Emelianenko pa su mnogi već i nadali se kako bi se mogao dogovoriti i revanš s Rusom te ponoviti legendarna borba desetljeća. Mirko je ranije najavio kako će u japanskom Rizinu odraditi dvije borbe, prvu na proljeće, a druga na Staru godini 2018. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo