SAV TRUD KONAČNO JE DOŠAO NA NAPLATU: / Osvanule fantastične vijesti o Stipi Miočiću

Image
Foto: AFP

Konačno je stigla i službena potvrda onoga što se ranije nagađalo.

5.3.2016.
13:38
AFP
VOYO logo

je na svom Facebooku zadovoljno objavio vijest o borbi koju je dugo čekao. Podsjetimo, Miočić je, nakon što su ga čelnici UFC-a i njihov predsjednik Dana White izbjegavali jer nije dovoljno popularan, iznenada dobio priliku boriti se s Werdumom prije mjesec dana kada se ozlijedio bivši UFC prvak Cain Velasquez.

Image
OGLASIO SE: /

Stipe Miočić briljirao svojim komentarom o Werdumovom odustajanju

Image
OGLASIO SE: /

Stipe Miočić briljirao svojim komentarom o Werdumovom odustajanju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić je uskočio samo 12 dana prije borbe jer bila je to šansa koju nije smio propustiti i koju je dugo čekao, ali je 24 sata kasnije i Werdum otkazao nastup zbog ozljede kazavši kako bi da se bori protiv Velasqueza i riskirao, ali protv Miočića ne.

Werdumovo odustajanje pogodilo Stipu

"Nema Caina, nema borbe. Otprije sam bio ozlijeđen, imam ozljedu stopala i nisam bio u mogućnosti udarati nogama posljednja dva tjedna. Da je Cain protivnik, stisnuo bih zube i borio se”, kazao je tad Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stipu je to jako pogodilo, ali je pokupio brojne simpatije svojih fanova i boraca zbog svog poteza i stava nakon takvih preokreta, redovito je podsjećao UFC da je on sljedeći u redu za pojas, a sada će konačno moći ispuniti san.

"Naporno sam trenirao i konačno sam dobio priliku", napisao je na svom Facebook profilu Miočić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miočić i Werdum, očekivano, predvode event na kojem će se boriti i Vitor Belfort protiv Ronalda Souze, legendarni MMA borac Antonio Rogerio Nogueira protiv Particka Cumminsa, Matt Brown protiv Demiana Maije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC 198:

Fabricio Werdum vs. Stipe Miocic – borba za titulu Vitor Belfort vs. Ronaldo Souza Patrick Cummins vs. Antonio Rogerio Nogueira Matt Brown vs. Demian Maia Warlley Alves vs. Bryan Barberena Nate Marquardt vs. Thiago “Marreta” Santos Evan Dunham vs. Leonardo Santos Yancy Medeiros vs. Francisco Trinaldo Sergio Moraes vs. Kamaru Usman

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo