Lova do krova / Pogledajte koliko je Tyson Fury zaradio nokautiravši Dylliana Whytea

Image
Foto: profimedia.hr

Ogled Furyja i Whytea održao se na Wembleyju te ga je uživo gledalo više od 90 tisuća ljudi, a šampion je prije meča najavio da će mu to biti posljednji u karijeri

24.4.2022.
16:39
profimedia.hr
VOYO logo

Tyson Fury je u noći sa subote na nedjelju nokautom u 6. rundi protiv Dilliana Whytea učvrstio svoje mjesto među najboljim boksačima svih vremena zabilježivši 32. pobjedu u 33 nastupa. Tek je Deontay Wilder uspio izvući neodlučen rezultat protiv Gypsi Kinga u prvom ogledu njihove trilogije.

Image
Prvaci nesložni /

Ništa od velike borbe u teškoj kategoriji boksa, nisu se uspjeli dogovoriti oko novca!

Image
Prvaci nesložni /

Ništa od velike borbe u teškoj kategoriji boksa, nisu se uspjeli dogovoriti oko novca!

Fury je uz podebljan broj pobjeda, podebljao i svoju zaradu te je obranom naslova po WBC-u podebljao budžet za 21.5 milijuna funti. Naime, Frank Warren, Furyjev promotor, je organizirao borbu s ulogom od 30 milijuna funti, a dogovorena raspodjela je bez obzira na ishod bila 80:20. Tako je Whyte zaradio lijepih 5.5 milijuna funti usprkos porazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovaj meč sam odradio samo zato što dugujem toliko svojem narodu'

Ogled Furyja i Whytea održao se na Wembleyju te ga je uživo gledalo više od 90 tisuća ljudi, a šampion je prije meča najavio da će mu to biti posljednji u karijeri.

"Obećao sam supruzi još nakon trilogije s Wilderom da više neću boksati i odradio sam ovaj meč samo zato što dugujem toliko svojem narodu i što je bila prilika da boksam na Wembleyju", rekao je Fury pa dodao kako mora biti čovjek od riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je možda moj posljednji meč i prilika da izađem iz profi boksa", rekao je Fury i onda kazao kako misli da će baš Whyte biti novi prvak.

Spektakl u pripremi

Ipak nakon pobjede nad Whyteom u ring je doveo Francisa Ngannoua te sugerirao kako bismo uskoro mogli vidjeti neočekivan spektakl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To će biti spektakularan meč kad se dogodi. Bit će eksplozivan meč. Nešto što nikada u povijesti sporta nije viđeno. Ja sam prvak teške kategorije u boksu, on u UFC-u. U sjajnom je formi, pogledajte te mišiće na njemu", rekao je Fury.

Drugim riječima, iako je najavio mirovinu nije sigurno da je to sve što smo vidjeli od Tysona Furyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo