Prvak u božićnom raspoloženju / Perea se nije pojavio na presici, Hrgović mu donio fritule i poručio da će meč brzo završiti

Ostaje za vidjeti koliko će Perea moći iznenaditi Hrgovića koji je čini se nikad spremniji. Naravno, za to se prvo mora pojaviti u Zagrebu

5.12.2018.
20:10
VOYO logo

Filip Hrgović danas je po prvi put trebao upoznati svojeg sljedećeg suparnika Ytala Pereu, ali se izazivač nije pojavio u Zagrebu. Ekvadorac je u Bogoti zakasnio na let za Europu.

"Očekivao sam da ću ga vidjeti danas. Pripremio sam i fritule, htio sam mu donesti i fritule da ga ugostim da proba naš zagrebački specijalitet, da se osjećaj ugodno u ovom predbožićnom razdoblju i da mu kažem da neće boliti i da će biti brzo", rekao je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo odmjeravanje tako je odgođeno za vaganje u petak. Stigao je zato Filipov trener Pedro Diaz koji je sinoć doputovao iz Munchena pa objasnio ono što je Hrgović jučer najavio. U Ciboni će boksati drukčijim stilom, manje će trošiti energiju na kretanje, ali će zato udarci biti razorniji. 

"Filip treba postati svjetski i on treba postati stabilan svjetski prvak i upravo zato smo radili na toj taktici. Filip Hrgović sada se bavi profesionalnim boksom i mora se prilagoditi profesionalnom stilu", rekao je Diaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Normalno da radimo da moramo biti raznovrsniji, normalno da moram posjedovat sva oružja - tehniku, snagu, brzinu, ali na kraju krajeva pobjeđuje onaj koji ima veću želju i koji više vjeruje u sebe", objasnio je Filip Hrgović.

Do subote Hrgović će lagano trenirati. Fokus će biti na opuštanju, regeneriranju forme. Skautirat će se i Perea, a ovo je taktika za 15 centimetara nižeg Ekvadorca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Treba ga učinit nemoćnim i onda kada dobije taj osjećaj onda je laka meta i onda će krenuti na silu i tu je moja prilika da ga kontriram. Kad ga kontriram onda ga treba završit i to je to. Kad krene unazad, onda je gotov", najavio je Hrgović.

Ostaje za vidjeti koliko će Perea moći iznenaditi Hrgovića koji je čini se nikad spremniji. Naravno, za to se prvo mora pojaviti u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike