'JOSHUA MORA NAUČITI ZAKONE BORBE' / Britanac smišlja plan ali odgovor od čudesnog prvaka je već dobio: 'Usyk je spreman za bilo koju vrstu borbe'

Image
Foto: Profimedia

Anthony Joshua traži način kako se suprostaviti nevjerojatnom Oleksandru Usyku u revanšu. Michael Hunter je čovjek koji je također nadboksan od strane Usyka pa je itekao upućen u Usykov stil i borbu: 'Ući u ring i pokušati nadboksati čistokrvnog boksača nije bio najbolji potez za Joshuu. No, mogao bih ga naučiti raznim stvarima za uzvrat'

5.11.2021.
22:53
Profimedia
VOYO logo

Svjetski teškaški boks odnedavno ima novog vladara. Čudesni Ukrajinac, nekadašnji kralj kruzer divizije Oleksandr Usyk boksački je školovao Anthonyja Joshuu na stadionu Tottenham Hotspura prije više od mjesec dana i uzeo mu pojase prvaka prema IBO, WBA, IBF i WBO verzijama. Usyk je oduševio boksački svijet izvedbom na koju prestatični i loše strateški vođeni Britanac nije imao odgovor, nije znao kako uopće boksati na takav jedan stil s kontragardom i radom nogu...

Hunter zna kako je to biti nadboksan od Usyka

Image
ON JE ENIGMA /

'Nitko u povijesti nema bolje rezultate od njega. Prelukav je, kontragard i kozački geni. Najbolji, kraj priče'

Image
ON JE ENIGMA /

'Nitko u povijesti nema bolje rezultate od njega. Prelukav je, kontragard i kozački geni. Najbolji, kraj priče'

Elitni američki teškaš Michael Hunter je čovjek koji je "već bio tamo i sve to već učinio", onaj koji je nadboksan od strane Usyka pa je itekao upućen u Usykov stil i borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michael Hunter obnovio je svoju karijeru nakon bodovnog poraza od Ukrajinca 2017., što je ostala jedina mrlja u njegovom boksačkom skoru.

Hunter je, kako sam kaže, znao da će AJ izgubiti prvu borbu i predati svoje pojaseve, ali je objasnio kako ih može vratiti i popeti se ponovno na boksačko postolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Anthony Joshua učinio je točno ono što sam rekao. Plan igre s kojim je izašao, strateški plan borbe ili njegovi treneri, ne bih baš sve stavio Joshui na teret. Međutim, ući u ring i pokušati nadboksati čistokrvnog boksača nije bio najbolji potez za njega, ali mislim da se može poboljšati u sljedećoj borbi", rekao je Michael Hunter, prenosi britanski tabloid Daily Mail.

'Mislio sam si kako bi volio da sam tamo i da sam Joshui trener'

'Smiješno je ovo možda, ali dok je Usyk radio svoje runde, mislio sam si kako bi sad volio biti tamo, kako bi volio biti Joshui trener", dodao je Hunter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je sada u procesu ponovnog ulaska u trening kako bi se pripremio za ponovno sučeljavanje s Usykom početkom sljedeće godine nakon što je aktivirao klauzulu za trenutni revanš.

Hunter je istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da bih ga mogao naučiti puno različitih ali dobrih stvari, ili mu pokazati puno različitih stvari jer on je očito borac u duši, ali osjećam da zapravo ne poznaje zakone borbe. On zna pravila, ali ja se osjećam kao da ne zna primijeniti zakone borbe".

Revanš će se održati

U nedavnom razgovoru za britanski Independent sam Usyk potvrdio da će se drugi put obračunati s Joshuom, vjerojatno na proljeće...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Revanš će se dogoditi. Promotori će se pozabaviti datumima i svim time. Najbliže će biti proljeće, ili blizu toga. Ne razmišljam o svojim protivnicima niti o njihovim promjenama. Razmišljam o sebi i o tome kako svaki dan mogu postati barem malo bolji. Osjećao sam se nevjerojatno, uživao sam u šetnji do ringa pa čak i kada sam vidio publiku kako navija, nije bilo važno je li to bilo za Joshuu ili ne. Noć je bila savršena kombinacija svega što se tog dana dogodilo", istaknuo je Usyk a u današnjem je intervjuu za Forbes Sports istaknuo:

"Nisam zabrinut za Joshuinu promjenu trenera za stil i taktiku u ringu. Ako je Joshua spreman za borbu, ako se želi boriti, Oleksandr Usyk je spreman za bilo koju vrstu borbe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo