NOKAUTIRANI BORAC SE PROBUDIO PA NAPAO SUCA: / Pogledajte situaciju kakva se zaista rijetko viđa

Image
Foto: Screenshot: Instagram

Jedan sudac imao je puno posla u MMA borbi koja se održala proteklog vikenda u Japanu.

13.12.2016.
16:34
Screenshot: Instagram
VOYO logo

Portal TSN javlja kako je sudac Francho "The Crank" Camacho, inače i sam MMA borac sa skorom 19-4, bio u nezgodnoj situaciji koju je u vrlo kratkom roku okrenuo u svoju korist. Odnosno, u njoj je pokazao pribranost i MMA iskustvo. Naime, na Trench Warz 20 priredbi u kavezu su se našla dva borca. Jesse Joe Mesa i Andres Camacho.

UZNEMIRUJUĆE SCENE: Srpski borac šokirao fotografijama i videom stravične ozljede

Na prvu ništa neobično. Borci su se beskompromisno "potukli", sijevali su nožni udarci od strane Camacha bez prevelikog garda, da bi u jednom trenutku Mesa završio na tlu, a Andres Camacho ga je udario ilegalnim udarcem "soccer kickom" u glavu. Sudac je odmah prepoznao nedozvoljen udarac i prekinuo borbu. No, tad se s poda ustao uzdrmani i bijesni Mesa i i navalio na, u ovoj situaciji vrlo pribranog suca koji ga je brzo smirio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesa je u konačnici upisao pobjedu budući da je njegov protivnik diskvalificiran zbog ilegalnog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imao sam čast biti jedan od sudaca na Trench Warz 20 priredbi proteklog vikenda. Imao sam jedno od najboljih iskustava kao sudac i MMA natjecatelj. Ovi su likovi odmah nasrnuli jedan na drugog. Uz sav taj adrenalin dogodio se i ilegalni udarac na borcu koji je bio na podu. Obično se borci nakon takvog udarca prime za glavu i preuveličavaju bol kako bi došlo do diskvalifikacije protivnika, ali ovaj je napravio baš suprotno”, poručio je sudac Francho "The Crank" Camacho putem svog Instagram profila nakon borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo