TO BI BILO SJAJNO / Najjači udarači na svijetu susrest će se u ringu: Brončani bombarder najavio spektakl, Ngannou se okreće boksu

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Francis Ngannou uskoro bi mogao obući boksačke rukavice

1.3.2023.
13:25
Profimedia
VOYO logo

Francis Ngannou nedavno je napustio UFC, nakon što nije uspio dogovoriti suradnju kakvu je htio. Tvrdi kako je UFC odbio njegova tri ključna zahtjeva u pregovorima oko novog ugovora, što je rezultiralo odlaskom prvaka teške kategorije.

Image
ČVRSTI STAV /

Boysi su krenuli u žestoku borbu: 'Oni koji su upleteni su maloumnici, popušili su mamićevske laži, plaši ih se komunistima'

Ngannou je tražio besplatno zdravstveno osiguranje za borce, htio je zastupnika koji će ih predstavljati na sastancima i pokrivanje sponzorskih prava. Nije se uspio dogovoriti s UFC-om pa se odlučio na drastičnu odluku. Sada bi se bivši UFC-ov prvak mogao vratiti borilačkim sportovima, ali ne i MMA-u. Ngannou je navodno u pregovorima s Deontayem Wilderom za dvije borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od tih borbi održala bi se po boksačkim pravilima, dok bi se druga pravila odradila po pravilima slobodne borbe, odnosno MMA-a.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Deontay Wilder izgubio je od Tysona Furyja treći okršaj.

Najjači udarači, jedan protiv drugoga

"Vodimo ozbiljne razgovore. Pokušavamo dogovoriti dvije borbe, jednu vjerojatno u SAD-u i drugu u Africi. Ipak, svi borci su potencijalni suparnici, ne želim nikoga otpisivati. Razgovaramo sa svima, sa svim borcima, ali pogotovo s onima sa samog vrha. Samo želim da svi znaju da pregovaram i razgovaram sa svima", otkrio je Deontay Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wilder je od 2015. do 2020. godine držao naslov prvaka teške kategorije prema WBC-u, kada je izgubio od Tysona Furyja. Nakon toga je uslijedio uzvrat s Kraljem cigana te je Brončani bombarder ponovno poražen. Nakon toga je imao pauzu od godinu dana prije nego što se vratio u ring i svladao Roberta Heleniusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslovna strana boksa je takva. Često sve ide jako sporo, ali jednom kada sve krene, ona ide jako dobro. Ja sam u procesu kada stavljam stvari u red. Lokacije, datumi i protivnici, sve to skupa treba nekako organizirati. Za sve to treba vremena, ali niti jedan borac nije siguran", zaključio je Wilder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo