Najbogatijem boksaču ponuđena nevjerojatna svota za meč stoljeća

Investicijski fond iz Ujedinjenih Arapskih Emirata ponudio je američkom boksaču Floydu Mayweatheru Jr. gotovo nevjerojatnih 100 milijuna dolara za borbu protiv Mannyja Pacquiaoa u Abu Dhabiju.

25.12.2014.
10:31
VOYO logo

Meč između Mayweathera i Pacquiaoa boksački svijet čeka već godinama, a radi o možda dvojici najpopularnijih boksača na svijetu. Floyd Mayweather je neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri sa 47 pobjeda (26 nokautom). Osvojio je 10 naslova svjetskog prvaka u pet različitih divizija, a prema Forbesovoj listi najbogatiji je sportaš na svijetu.

Filipinac Manny Pacquiao je prvi i jedini borac koji je osvajao pojas u osam različitih kategorija, a sveukupno ga je osvajao 10 puta. Do sada je imao 63 borbe, od toga 56 pobjeda (38 nokautom), pet poraza i dva neodlučena ishoda. Pacquiao je preko društvenih mreža već prozvao Mayweathera i očekuje njihov obračun tijekom 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/_DpVUw_7JaQ

Mayweather je nedavno poručio da će doći do borbe između njega i Filipinca ukoliko se ispune dva uvjeta. Prvi je da meč mora biti pod okriljem Mayweather Promotionsa, a druga stvar koju Amerikanac zahtjeva je da meč bude na Showtime pay-per-viewu, a ne na HBO-u na kojem se bori Pacquiao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi se borba zaista mogla dogoditi tijekom iduće godine daje se naslutiti iz vijesti kako su HBO i Showtime/CBS započeli pregovore oko zajedničkog pay-per-view programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo