MIOČIĆU SE OVO NEĆE SVIDJETI: / Pogledajte što je Mike Tyson napisao nakon strašnog izdanja najopasnijeg MMA borca današnjice

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Pitanje je hoće li ikad doći do njihove borbe

10.5.2020.
17:24
Profimedia
VOYO logo

Pobijedi li StipeMiočić u trećem meču protiv DanielaCormiera i ne povuče li se nakon toga u mirovinu čekat će ga teška misija. Moćni Francis 'Predator'Ngannou u nedjelju rano ujutro po hrvatskom vremenu razorio je UFC-ovu zvijezdu u usponu, JairzinhaRozenstruika.

Image
MIOČIĆ JE VJEROJATNO GUTAO KNEDLE DOK JE OVO GLEDAO: /

Zastrašujući glavni Stipin izazivač razorio protivnika u 20 sekundi

Najbrža borba

Bila je to najbrža borba UFC 249 priredbe, a nakon nekih 15-ak sekundi ispitivanja snaga, Ngannou je navalio na Jairzinha serijom udaraca i zabio ga u ogradu. Tamo je nastavio s bombardiranjem sve dok sudac nije prekinuo meč. Ta je njegova predstava izazvala oduševljenje svih poklonika MMA-ja. Među njima je i slavni boksački prvak Mike Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izravan... Razarajući... Budući prvak", napisao je Čelični Mike na Twitteru. nešto će se, doduše pitati i aktualnog prvaka, koji je 2018. slavio sudačkom odlukom protiv moćnog Kamerunca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik UFC-a DanaWhite najavio je da bi američki Hrvat i DC u kavez trebali do kolovoza, a tek poslije toga Ngannou stupa na scenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo