MIOČIĆ U VELIKOM RAZGOVORU SJAJNO SPUSTIO WHITEU I UFC-u: / 'Briga me žele li to ili ne!'

Image
Foto: AFP

Otvoreno je Stipe govorio o svim pitanjima

5.5.2018.
16:37
AFP
VOYO logo

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić gostovao je na UFC-ovom Unfilterd podcastu i govorio o mnogim temama. Naravno, najviše je navijače zanimalo što ima reći o nadolazećem meču obrane teškakškog pojasa. Miočić će se boriti protiv Daniela Cormiera, a Amerikanac je trenutačno vlasnik poluteškaškog pojasa.

KONTROVERZNA NFL ZVIJEZDA ŽELI SE BORITI PROTIV STIPE MIOČIĆA: Nakon kraha karijere došao na korak do UFC-a

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Između nas ne postoji neka napetost, barem gledano s moje strane, a nadam se i s njegove. On je dobar lik", rekao je o njemu Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je fenomenalan hrvač, ali ovo nije hrvanje, ovo je borba. Znam da ću te večeri imati sjajnu taktiku s kojom ću ostati prvak. Znam da je dobar borac i znam da misli kako me može pobijediti. Neporažen je kao teškaš. No, i ja sam se borio s puno dobrih likova. Puno dobrih udarača. On će možda biti prvi ozbiljniji hrvač s kojim se susrećem, ali imam najbolje trenere koji će me pripremiti za sve. Radit ću ono što inače radim i pobijediti u toj borbi”, Miočićeve riječi prenosi Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dotaknuo se i zadnje borbe kada je svladao Francisa Ngannoua i obranio naslov. Stipe nakon uvjerljive pobjede protiv Ngannou nije dao Dani Whiteu, šefu UFC-a da mu stavi pojas oko struka, već je tu čast dodijelio svom treneru. Hoće li i to ponoviti i 7. srpnja te pokazati što misli o odnosu Whitea prema njemu?

Sjajan odgovor Miočića

MIOČIĆ DOBIO POKLON IZ HRVATSKE KOJI NIJE OČEKIVAO: Najdominantniji teškaš današnjice odmah se pohvalio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kada pobijedim, onda ćete i saznati”, a voditelj podcasta uzbuđeno je dodao: “Ova borba se prodaje sama od sebe, ali čak i da to nije slučaj ja bih ju kupio samo da vidim hoće li ti Dana staviti pojas."

Također, Stipe je dobio pitanje o tome kakav stav imaju iz UFC-a oko njegovog posla i da li im smeta čime se bavi izvan ringa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Briga me žele li to ili ne! Znam da ću ostati u tome! Puno sam radio da bih postao vatrogasac i medicinski tehničar, a uz to volim i pomagati ljudima“, rekao je Miočić.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo