MIOČIĆ NE ODUSTAJE OD BORBE S BOKSAČKIM KRALJEM: / 'Sigurno mu ne bih bio kanta za napucavanje'

Image
Foto: AFP

Svjetski mediji mjesecima pišu o borbi boksačke legende Floyda Mayweathera i UFC zvijezde Conora McGregora.

7.6.2017.
12:53
AFP
VOYO logo

U početku je malo tko mislio da bi zaista moglo doći do njihovog obračuna, ali kako trenutno stvari stoje meč je bliže nego ikad.

Po uzoru na njih i UFC-ovu teškaškom prvaku Stipi Miočiću palo je na pamet da izazove aktualnog boksačkog prvaka Anthonyja Joshua na borbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov obračun sasvim sigurno bi bio mamac za publiku, a da se nije šalio kada je rekao da se želi boriti s Englezom Miočić je ponovio u razgovoru za Fight Society podcast

"Mislim da bi to bio fantastičan meč. On je sjajan borac. Bila bi to izvrsna borba. Volio bih pokazati svijetu svoje kvalitete. Uz dužno poštovanje prema njemu, mislim da bi to bila odlična borba. Conor će se boriti i to je sjajno za promociju crossa. Želio bih biti dio toga”, rekao je Miočić, koji je posljednjih pet borbi završio nokautom ili tehničkim nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

McGregora se u ovom slučaju kritizira da nema nikakvog boksačkog iskustva. S Miočićem su stvari malo drugačije je je prošao Golden Gloves program.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam dio Golden Glovesa. Volim se boriti. Mislim da bi to bila sjajna borba i fanovima bi se svidjela", kazao je Amerikanac hrvatskog porijekla napominjući da ne bi Joshui bio samo kanta za napucavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S puno samopouzdanja bih ušao u tu borbu. Dao bih sve od sebe. Slušajte, imam najbolje trenere na svijetu i definitivno bih bio spreman za tu borbu", poručo je Miočić.

"On je svjetski prvak s razlogom. To bi bila sjajna prilika. Bio bih toliko zahvalan kad bi mi se pružila", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo