MAYWEATHER U PREGOVORIMA S UFC-OM! / Bivši boksač mijenja mirovinu i ring za oktogon, a to bi mu moglo donijeti milijardu dolara

Image
Foto: AFP

Floyd Mayweather je u pregovorima s UFC-om, potvrdio je predsjednik te organizacije Dana White

20.12.2017.
21:24
AFP
VOYO logo

UFC-ov predsjednik Dana White je potvrdio da je Floyd Mayweather u pregovorima s tom organizacijom čiji bi ishod mogao biti izlazak iz mirovine i ulazak u sport mješovitih borilačkih vještina u poslu koji bi mu bankovni račun mogao povećati za milijardu američkih dolara, prenosi The Guardian.

"Pregovaramo s Floydom, radi se o pravoj stvari. Govorio je i da će se boksati s Conorom McGregorom. Je li se to dogodilo? Jeste li čuli Floyda da govori o stvarima koje nemaju realnu podlogu? Obično se ono što govori i dogodi. Zainteresirani smo za suradnju i sve je moguće. Pa dogodio se i je*eni meč između njega i McGregora. Sve je moguće", kazao je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Mayweather se za boksački ogled s UFC-ovim prvakom McGregorom reaktivirao nakon 23 mjeseca duge mirovine. Pobjedom tehničkim nokautom u devetoj rundi stigao je do savršenih 50-0 u boksačkim mečevima. Nedavno je Mayweather i sam najavio da bi ga se moglo vidjeti u kavezu

"Mogu to napraviti ako to želim, mogu ući u UFC i boriti se u oktagonu. Mogu odraditi tri-četiri borbe i zaraditi milijardu dolara", kazao je nedavno 40-godišnjak spreman za nove izazove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo