KRALJU CIGANA SE OVO NEĆE SVIDJETI / Moćni promotor sasuo paljbu po Furyju: 'On blefira kad kaže da ide u mirovinu. A to da je najveći teškaš? Molim vas...'

Image
Foto: Profimedia

Tyson Fury je nakon pobjede u posljednjem meču izjavio da odlazi u boksačku mirovinu

26.4.2022.
11:23
Profimedia
VOYO logo

Britanski teškaš Tyson Fury potvrdio je odlazak u boksačku mirovinu nakon što je, na prepunom Wembleyju, pobijedio sunarodnjaka Dilliana Whytea.

Image
SUDAC JE KRIV /

Whyteu letio zub po dvorani, ali on tvrdi: 'Fury je napravio nelegalan potez, želim revanš!'

Image
SUDAC JE KRIV /

Whyteu letio zub po dvorani, ali on tvrdi: 'Fury je napravio nelegalan potez, želim revanš!'

Spora borba s malo događaja zaključena je u šestoj rundi kada je Fury aperkatom nokautirao svog suparnika te time obranio naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po WBC verziji i prema magazinu The Ring.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to nastavak pobjedničkog niza Furyja u karijeri koji je time ostvario 32. pobjedu u karijeri u 33 održana meča. Samo je jednom njegov meč završio neodlučeno.

"Mislim da je ovo ipak bila posljednja borba 'kralja cigana'. Obećao sam tako i supruzi. Ponudila mi se prilika da se borim ovdje, na Wembleyju te sam to dugovao svakom navijaču i svakom Britancu. Sada sam i to odradio te je ovo uistinu idealan trenutak za spustiti zavjesu na sve ovo“, rekao je 33-godišnji Fury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nakon što je Fury objavio da se povlači, kritizirao ga je poznati boksački promotor Eddie Hearn koji smatra da on samo blefira s ciljem da zaradi veliki novac na sljedećoj borbi.

"Fury je sjajan bleferski plaćenik. Ne odlazi on u mirovinu”, izjavio je Hearn u DAZN—ovoj emisiji Boxing Show.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je istaknuo da je Fury trenutno najbolji, ali da je daleko od toga dag a se može smatrati najboljim svih vremena.

'Nemojte ga zvati tako'

“On je trenutno najbolji teškaš na planeti, to ću mu priznati, ali kad govorimo o veličini među generacijama? Da, najveći je za ovu generaciju, ali molim vas… uz pobjede nad Wilderom, Kličkom i Whyteom, nemojte o njemu govoriti isto kao o Aliju, Frazieru i Lennoxu Lewisu”, rekao je Hearn pa zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da je pobijedio Anthonyja Joshuu i Usyka, dao bih mu svo poštovanje i bio bi među najvećima. Ali sada se samo zaključuje na temelju pobjeda nad Wilderom. Njegova najbolja pobjeda bila je nad Luisom Ortizom, ne možemo znati kakvo je stvarno stanje i istinu u ovoj debati. Nema argumenata za to da je Fury ‘broj jedan’. Zapravo bi moglo biti rasprave između njega ili Usyka, ali s tim njegovim životopisom, nemojte ga zvati generacijskim velikanom.”

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo