TU SE VIDI TALENT / Kakvu čudesnu snimku su Englezi iskopali: 'Klinac' Hrga sparira s jednim od najjačih teškaša na svijetu

Image
Image

Hrgović će uskoro odraditi meč karijere, a povodom toga, Englezi su objavili zanimljivu snimku

18.8.2022.
19:29
VOYO logo

Nakon gotovo devet mjeseci najbolji hrvatski teškaš Filip Hrgović vraća se u boksački ring. Ove subote borit će se u meču karijere protiv Kineza Zhanga Zhileija u "title eliminator" borbi, koja će pobjedniku donijeti titulu obaveznog izazivača za pojas svjetskog prvaka.

Image
OHO, KAKAV PREOKRET /

Kraj velikog hrvatskog boksačkog rivalstva? Babić opisao svoj zadnji susret s Hrgovićem: 'Gleda on mene, ja njega...'

Borba se trebala održati u svibnju, ali je odgođena zbog smrti Hrgovićeva oca Pere. Novi termin zakazan je 20. kolovoza, ali neće se održati u Las Vegasu, već u Džedi u Saudijskoj Arabiji i to kao predborba glavnoj borbi večeri između prvaka Oleksandra Usyka i Anthonyja Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgović je održao pressicu uoči meča, a bilo je i sučeljavanja.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nevjerojatna snimka

"Sjajno je biti dio ovakve večeri i ovakve priredbe, već dvije godine čekam ovu borbu. Kao što ste već svi rekli, prošli smo kroz dug popis boraca koji se nisu htjeli boriti sa mnom. Drago mi je da sam našao nekoga tko želi. Hvala Zhangu i njegovom timu", rekao je Hrgović i zatim uputio opaku poruku protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

"Obojica smo vrlo veliki ljudi i jaki udarači. Razlika je u tome što je on opasan u nekoliko rundi, a ja sam opasan tijekom cijele borbe. Opasan sam svih 12 rundi. Velika mi je čast biti dio ovakve priredbe, nećete požaliti povjerenje koje ste mi dali. Bit će to sjajna borba", rekao je naš borac kojem se na licu uoči meča vidi odlučnost i ozbiljnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Englezi su meč Hrgovića i Zhileija označili kao jedan od važnijih, naravno, nakon Usyka i Joshue te se opasno bave prošlosti dvaju boksača. U tom je duhu Sky Sport objavio i snimku na kojoj mladi Hrgović 2013. godine sparira s Deontayom Wilderom, ponajboljim teškašem svijeta koji je posljednju borbu odradio protiv Tysona Furyja.

Na snimci hrvatski boksač sparira s Wilderom, koji je nešto dominantniji od Hrgovića, ali se jasno vidi talent našeg najjačeg teškaša. Uvjerite se i sami kako je to izgledalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo