DOBILI SMO SLUŽBENU POTVRDU KAD MCGREGOR OSTAJE BEZ POJASA: / Ludi Irac zbog toga bi mogao napraviti kaos! Ponovno

Image
Foto: AFP

UFC nema više strpljenja za Conora McGregora

3.3.2018.
21:19
AFP
VOYO logo

I dok Conor McGregor planira svoje sljedeće borilačke i poslovne poteze, borilačka javnost dobila je i službenu potvrdu kada će ostati bez svoje titule prvaka lake divizije.

Samo formalni predsjednik UFC organizacije Dana White, u razgovoru za LA Times potvrdio je da će borba za naslov između Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova koja 7. travnja predvodi UFC 223 označiti kraj Irčeve vladavine divizijom do 70 kg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Točno tako. Čim padne prvi udarac, to je borba za pravi pojas što je i pošteno. Obojica su se izborili za pozicije prvog i drugog izazivača. Zaslužili su svoju priliku. Ovo je dobra vijest za fanove. Stalno me pitaju, ‘Što ćete ako vas ovaj borac napusti…’ Ovo je prije svega sport. Ljudi odlaze, zarade lovu i nastave svojim putem. Događa se", prenosi Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC ne može istovremeno imati dva aktualna prvaka i zato se predsjednik nada da će se McGregor, koji se u MMA-u nije natjecao otkad je osvojio pojas na UFC-u 205, u povratničkom meču obračunati s novim nositeljem naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKI EGO PRVOG ČOVJEKA UFC-A: ‘Ja sam od McGregora stvorio jednu od najvećih zvijezda u svijetu’

Također, dolazak McGregora na event dodatno će uvećati glavni program koji je ionako sjajan. Tko zna što će ludi Irac izvesti. Poznat je po svojim eskapadama u i oko ringa. Posljednji puta kad je napravio incident uletio je u kavez, odgurnuo suca, opirao se smirivanju. Bio je uporan u svom lošem ponašanju.

Drugi glavni sudac prekinuo je borbu zbog McGregorove prevelike prisutnosti u borbi, a nije bio dio nje, niti službeno osoblje timova. Irac je naime, kako se borba selila iz jednog dijela oktogona u drugi, trčao s jednog kraja na drugi i glasno dijelio savjete. Pisali smo o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MCGREGORU PRIJETI TEŠKA KAZNA: /

Pomahnitali Irac udario pomoćnog suca, napadao glavnog i zgrozio MMA svijet

Image
MCGREGORU PRIJETI TEŠKA KAZNA: /

Pomahnitali Irac udario pomoćnog suca, napadao glavnog i zgrozio MMA svijet

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo