Problemi oko novca / Internet zvijezda osuo paljbu po izuzetno bogatom Mayweatheru: "On nema novca!'

Image
Foto: Profimedia

Logan Paul jedan je od najpoznatijih svjetskih YouTubera i 'influencera'. Trenutno broji više od 23 milijuna pretplatnika na YouTube kanalu, a zajedno s bratom Jake Paulom ubacio se u svijet boksa.

5.3.2022.
18:10
Profimedia
VOYO logo

Boksački meč između Floyda Mayweathera i Logana Paula bio je jedan od najvećih događaja 2021. godine. Oba boksača trebala su zaraditi ogromnu svotu novca, ali ipak nije sve prošlo po idealnom planu za Paula.

Inače, Logan Paul jedan je od najpoznatijih svjetskih YouTubera i 'influencera'. Trenutno broji više od 23 milijuna pretplatnika na YouTube kanalu, a zajedno s bratom Jake Paulom ubacio se u svijet boksa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paulova amaterska karijera počela je s amaterskom borbom protiv još jednog YouTubera KSI-a. Tri godine poslije, Paul se našao u ringu s vrlo vjerojatno pound-for-pound boksačem svih vremena, Floydom Mayweatherom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nešto mi govori da Floyd ne kontrolira gdje mu ide novac"

Egzibicijska borba između Mayweathera i Paula skupila je više od milijun "PPV" pregleda, a oba boksača trebala su zaraditi veliku svotu novca. Međutim, Logan Paul već skoro godinu dana optužuje Mayweathera kako mu još nije isplatio dogovoreni dio kolača.

"Šteta je jer se radi o Floydu 'Novac' Mayweatheru," rekao je Paul u intervjuu, aludirajući na poznato Mayweatherovo dokazivanje koliko ima novca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno sam trebao dobiti svoj novac prilično brzo, zar ne? Siguran sam da će eventualno doći, zar ne? Onda sam shvatio 'Ok, povlače me za nos'. Ali umjesto da šutim, ismijavam ga na društvenim mrežama i pokazujem svima da on nema novca. Na neki način se šalim."

"Ali nešto mi govori da Floyd ne kontrolira gdje mu ide novac. Ili možda kontrolira i jednostavno je je**ni šu**k."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Logan ističe da mu je najviše žao što je mogao zaraditi još novca s tom isplatom. Dodao je da nikad nije mislio da će biti "taj tip" koji traži novac, ali teške situacije izvlače više iz ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo