SPECIJAL IZ RIJADA / Hrgovićeva poruka s 'vrha svijeta': 'Dogodine ću stati rame uz rame s najvećim hrvatskim sportašima'

Filip Hrgović jutro nakon velike pobjede još je bio pod dojmom uspjeha, ali i Saudijske Arabije

8.12.2019.
20:12
VOYO logo

Deset od deset. Savršen rezultat za Filipa Hrgovića i nakon nastupa na spektaklu u Saudijskoj Arabiji protiv najozbiljnijeg suparnika kojeg je imao u dosadašnjem dijelu karijere.

Amerikanca Erica Molinu (37) riješio je nokautom u trećoj rundi. Hrgović je dominirao od samog početka i u nekoliko navrata rušio Molinu koji je pod naletima udarca definitivno posustao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo kako je Hrgović jutro nakon meča komentirao jubilarnupobjedu. I ne samo to, naš BorisJovičić s najboljim hrvatskim boksačem proveo je dan u Rijadu. Našlo se vremena čak i za uživanje.

"Tu smo gdje i pripadamo, na vrhu svijeta!", poručio je s vrha Rijada Filip Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to simbolično opraštanje od Saudijske Arabije koja mu ostaje u predivnom sjećanju.

"Pobijedio sam na spektakularan način u meču karijere", kazao je Hrgović pa se osvrnuo na moguće protivnike:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi mi se čine pobjedivi, svi mi se čine kao da se mogu nositi s njima i uvjeren sam otpočetka da kad dam svoj najbolji boks, mogu pobijediti bilo koga."

Potkraj veljače trebao bi biti taj novi meč, stepenica više u njegovoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otpočetka imam tako jaki tempo. Mislim da nitko od teškaša nema tako učestao tempo kao ja. Htio bih neko veliko ime, Dereck Chisora bio bi izvanredan, ali na promotorima je da odluče", izrazio je želju Hrgović.

U idućoj godini vjeruje da će se upisati u povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stat ću rame uz rame s najvećim hrvatskim sportašima. Ako Bog da, osvojit ću olimpijsko zlato za Hrvatsku i dobiti poziv za borbu za titulu.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo