poruka pobjednika / Hrgović za RTL: 'Već sad sam najbolji borac na svijetu, ali bit ću još bolji! Sve ih mogu pobijediti!'

'Tri godine govorim da želim nastupiti na Olimpijadi, želim osvojiti zlato, a to je u interesu hrvatskog sporta, Hrvatske. Međutim, trener koji me sprema nije u sustavu financiranja HOO-a'

27.8.2019.
19:56
VOYO logo

Dan poslije povratka iz Meksika, gdje je bez većih problema protiv Marija Heredije došao do devete profesionalne pobjede, zadržavši tako pojas internacionalnog prvaka u teškoj kategoriji po WBC-u, hrvatski boksač Filip Hrgović bio je gost RTL-a Danas.

S njim je razgovarao Marko Vargek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim iskoristiti svaki sat kratkog odmora koji slijedi i biti s obitelji i prijateljima", poručio je na početku razgovora Hrgović odgovorivši tako na pitanje kako funkcinira njegov život nakon povratka u Hrvatsku. 

Potom je prokomentirao činjenicu da je po novom 13. teškaš svijeta, a da su ispred njega neka od najvećih boksačkih imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ih mogu pobijediti. Dajte mi bilo koga od njih. S puno njih sam sparirao, neke sam pobijedio u amaterskom boksu. Sa svakim od njih se mogu nositi. Svakog od njih mogu pobijediti", poručuje Hrgović. 

Svim velikim imenima rizično jeprihvatiti meč samnom

Hrgović se osvrnuo i na izjavu svojega promotora Eddieja Hearna o tome da mu je teško pronaći protivnika jer se nitko ne želi boriti protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim velikim imenima je rizično prihvatiti meč sa mnom. Znaju da sam dobar. Nitko ne želi riskirati. Ja sam za njih dijete, još sam novi u tom svijetu. Zato je tu sada moj tim da nađe rješenje za taj problem i da mi dovedu neko ime", kaže Hrgović. 

Gdje vidi prostor za napredak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svakako da sam dobio na masi i to je ono što se tražilo i što treba. S još nekoliko  kampova i jakih mečeva jako ću se dobro aklimatizirati na ovu kilažu i to će biti to. Bit ću potpun borac, osjećam se snažno i razorno. Već sad sam najbolji borac na svijetu, ali bit ću još bolji", jasno će hrvatski boksač. 

Njegov veliki san je nastup na Olimpijskim igrama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlaskom na OI odričem se puno toga"

"Ja već tri godine govorim da želim nastupiti na Olimpijadi, želim osvojiti zlato, a to je u interesu hrvatskog sporta, Hrvatske. Međutim, trener koji me sprema nije u sustavu financiranja HOO-a. Ne radi se o novcu, podcijenjen je moj i rad mog tima. Odlaskom na OI odričem se puno toga. Svega se odričem da bi napravio nešto veliko za Hrvatsku i hrvatski sport i mislim da to moraju cijeniti", poručuje Filip.

Naš Marko Vargek potom je rekao da je razgovarao s predsjednikom HOO-a Zlatkom Matešom koji mu je rekao da je Hrgović kandidat za OI te da će se financije riješiti i platit će se njegov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je drago da si razgovarao s njim i da je to izašlo u javnost. Ja sam dobio puno obećanja. Ali, čuli smo to sada i službeno i nadam se da će se naći zajednički jezik da Hrvatska dobije olimpijskog pobjednika u boksu", poručio je Hrgović.

Na kraju je prokomentirao i Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratim i želim im puno sreće. Bilo bi fenomenalno vidjeti Mandžukića na Maksimiru s Juventusom. Jedini problem je to da tko god dođe u Hrvatsku, neće se dobro provesti", kazao je na kraju Filip Hrgović

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo