'SPREMAN SAM KAO ŽIVOTINJA' / Hrgović za RTL otkrio tajnu koju ne zna ni njegov trener: 'Misli da spavam u hotelu, nemojte mu reći'

Filip Hrgović spreman je za najveći izazov karijere, u kojem ga čeka opasni Eric Molina

5.12.2019.
20:07
VOYO logo

Boksački svijet s nestrpljenjem čeka subotnji spektakl u Saudijskoj Arabiji. Čak četiri borbe iz teške kategorije obilježit će boksačku noć u pustinji kraljevskog grada Diraje. Među njima i Filip Hrgović, koji najveći izazov karijere ima protiv Amerikanca Erica Moline.

Najveću pozornost pobuđuje, pak, revanš za svjetski naslov između prvaka Andyja Ruiza, te izazivača Anthonyja Joshue.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve prati Boris Jovičić koji se nalazi u Rijadu te naglašava da je danas bio dan odmora za sve, ali ne i za Filipa Hrgovića! Nije došao na gala večer, gdje su bili svi sudionici spektakla. On je marljivo trenirao.

Jasno je, kako kaže naš reporter, ništa ne može poremetiti njegovu koncentraciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad je teško razdoblje, iz nenormalnih napora sam došao u stanje mirovanja. Nije mi lako, psiha je teška stvar, zbog nje se sve može raspasti", kazao nam je Hrgović.

PedroDiaz, Filipov trener, zadužen je pripremiti ga za sve izazove, pa i psihičke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem u njega, odradio je dobar kamp, imao je dobre sparing partnere i spreman je za pobjedu. Fokus mu je biti najbolji na svijetu u budućnosti."

Ali, prije svega treba pobijediti Erica Molinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je takav da voli umrtvitiborbu, izgleda potpuno nezainteresirano i odjednom baci kontru ni otkuda. Zato moram biti agresivan i završiti ga što prije. Kako i kaže moj nadimak, spreman sam kao životinja", govori Hrgović.

Otkrio nam je Hrgović i jednu tajnu, koju ne smije čuti trener Pedro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U petak je "dan odmora", ali Juki (Yousef Hasan, op.a.) i ja imamo tradiciju, odraditi lagani sparing. Naravno, Pedro misli da spavam u hotelu, pa mu nemojte reći za ovo", uz smijeh je rekao Filip.

Potvrdu o njegovoj spremnosti dao je i drugi trener, spomenuti Juki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O taktici ne mogu, ali mogu nešto što se prije spominjalo. Molina je tip boksača koji s jakim borcima ne ide u izmjene, čeka kontre... Spremni smo za to, zato Filip mora ostati na distanci, na direktima, stiskati ga i tražiti pobjedu preko nokauta. Čudan je Molina borac pa zato treba pripaziti, može odboksati vrhunski, a može djelovati i kao početnik. Respektiramo ga, ali mislim da je Filip bolji od njega i da će pobijediti", mišljenja je Hasan.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo