UŽIVO NA RTL-u i Vijesti.hr / Hrgović prije meča: 'Jedva čekam da krene, da odradim par rundi i da pokažem tko je tata večeras'

Po dolasku u Arenu Filip Hrgović razgovarao je s našim reporterom

8.9.2018.
21:50
VOYO logo

"Borio sam se sa svima kao amater, pobjeđivao Ruse, Kubance... Vidjet ćemo jesam li spreman. Osjećam se dobro, sve je prošlo dobro, nema nikakvih oscilacija u odnosu na prijašnje nastupe, ako Bog da bit će sve dobro", kazao je Filip Hrgović po dolasku u Arenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje je li razmišljao o Mansouru kazao je kako je najbitnije da on dobro odboksa, da se drži taktike i da bude brz, da odradi ono što zna. 

"Mislim da ako tako odradim, neće biti problema. O protivniku sam razmišljao taktički, razmišljam o taktičkim varijantama i spreman sam na sve što proba", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatno smiren, kazao je kako je potpuno skoncentriran na meč. 

"Vidjet ćemo je li ovo najteži ispit. Ja sam za svaki meč spreman kao da je najteži, kao da se borim za titulu. Sve ćemo doznati uskoro", kazao je našem reporteru Borisu Jovičiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je do sada najveći spektakl u mojoj karijeri, puna Arena. Vjerujem da će biti navijanja i da svaki moj napad neće proći nezapaženo. U ringu se osjećam najbolje zato jedva čekam da krene, da odradim par rundi, da pokažem tko je tata večeras", poručio je Hrgović. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo