Iduća borba 9. lipnja / Hrgović potpisao za RTL: 'Nemojte trepnuti, sve ću riješiti nokautom'

Najbolji hrvatski boksač i RTL, koji se kroz godine prometnuo u vodeću televiziju za najveće boksačke spektakle, iduće dvije godine zajedno će biti u ringu

30.5.2018.
19:18
VOYO logo

Najboljeg hrvatskog boksača, Filipa Hrgovića, i njegove mečeve odsad ćete moći pratiti na RTL-u, i tako sljedeće dvije godine. Prvu borbu koju će RTL prenositi 9. lipnja Hrgović će imati u bavarskoj prijestolnici, Münchenu. Protivnik će mu biti meksički prvak teške kategorije Filiberto Tovar.

Filip Hrgović svoj put prema tituli svjetskog prvaka od danas nastavlja s RTL-om. Najbolji hrvatski boksač i RTL, koji se kroz godine prometnuo u vodeću televiziju za najveće boksačke spektakle, sljedeće dvije godine zajedno će biti u ringu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da će napokon, nakon 12 godina moje karijere i nakon svih rezultata što sam napravio hrvatska javnost moći gledati moje mečeve i to je ono zbog čega treniram cijeli život i drago mi je što smo uspjeli ostvariti ovu suradnju", ističe Hrgović.

RTL će tako prenositi Hrgovićev sljedeći meč. Već 9. lipnja u Münchenu Filip ulazi u ring protiv meksičkog prvaka Filiberta Tovara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neporažen je, ima devet pobjeda uz pet nokauta. Mlađi je od mene tri godine i poznato je da su Meksikanci srčan narod", najavljuje Hrgović.

No, uvijek postoji onaj ali, pa je tako činjenica da Tovar još nikad nije ušao u ring s nekim Hrgovićeva kalibra. Filip zato poručuje svima koji će biti uz RTL - nemojte trepnuti, sve ću riješiti nokautom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerojatno, vrlo vjerojatno ali da budem iskren čak bih volio odboksati deset rundi, pravi meč od deset rundi s puno bačenih rundi, ali bojim se da sam prejak, da sam prejak da izdržim deset rundi, da prejako udaram", kazao nam je.

A najveći udarači već odavno su našli mjesto na RTL-u. Kličko, Joshua, Haye, Povetkin, Bellew, Parker - odluka da se pridruži boksačkoj eliti - nije bila teška, kaže Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imate sjajnu tradiciju prenošenja boksa. Prenosili ste Vladimira Klička, Anthonya Joshuu i mislim da se ja nekako uklapam u vaš program. Gledao sam te mečeva i odlučio sam vam malo pomoći i dići sve to na viši nivo."

Kakvog još niste vidjeli u Hrvatskoj. Filip Hrgović i RTL zajedno kreću na put prema vrhu teške kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike