ULTIMATUM JOSHUI / VIDEO Fury bizarnim nastupom zabrinuo obožavatelje: Je li se vratio starom poroku?

Image
Foto: Screenshot Twitter

U jeku pregovora i prepucavanja pojavila se snimka Tysona Furyja koja je istinski zabrinula njegove fanove

27.9.2022.
19:54
Screenshot Twitter
VOYO logo

Tyson Fury je po svom starom običaju još jednom izazvao kontroverze i uzburkao duhove u svijetu boksa. Iako je objavio nakon posljednjeg trijumfa da odlazi u mirovinu u posljednje vrijeme učestalo izjavljuje kako želi meč s Anthonyjem Joshuom.

Upravo to je ogled koji ljubitelji boksa već neko vrijeme iščekuju, a Gipsy King kontinuirano šalje ultimatume Joshui. Prije par dana je objavio kako njegov rival ima vremena do ponedjeljka da potpiše ugovor. S obzirom na to da se to nije dogodilo iz Furyjevog su kampa objavili kako neće biti borbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Službeno je, Dan D je došao i prošao", rekao je Fury na Instagramu. Nikakav ugovor nije potpisan pa je gotovo za Joshuu'', napisao je Fury na Instagramu.

"Sada je vani na hladnom s vučjim čoporom. Zaboravite. Idiot. Kukavica! Obično sam znao da nemaš minerala za borbu protiv ciganskog kralja. Puno uspjeha u karijeri i životu”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je vjerojatno riječ o klasičnim provokacijama koje su Furyjev zaštitni znak, ovakve poruke ne znače da od borbe sigurno neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jeku pregovora i prepucavanja pojavila se snimka Tysona Furyja koja je istinski zabrinula njegove fanove. Naime, u razgovoru s novinarom šampion se jako čudno ponašao. Kreveljio se i obilno znojio što je podsjetilo brojne ljubitelje boksa na činjenicu da je Kralj imao ozbiljne probleme s ovisnošću te su posumnjali da se vratio starim navikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo