FON™ /

Vaso nije znao tko je Ivica Kostelić. Nije jedini, postoji kod Srba, naime, jedan problem: 'Ja mislio plivač'

Image
Foto: Screenshot

Fight of Nations™ - Put do pobjede došao je do 5. epizode. Svake subote Voyo platforma izbacuje po jednu epizodu. Ovaj jedinstveni MMA reality show ukupno ima sedam epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

19.8.2024.
15:34
Screenshot
VOYO logo

Fight of Nations™ - Put do pobjede novi je reality show s jedinstvenim konceptom, koji možete gledati na platformi Voyo. Došli smo do 5. od ukupno 7 epizoda.

Image
FIGHT OF NATIONS™: PUT DO POBJEDE /

Erik Pletikos završio na šivanju glave uoči meča: 'Nažalost neće moći nastaviti'

Image
FIGHT OF NATIONS™: PUT DO POBJEDE /

Erik Pletikos završio na šivanju glave uoči meča: 'Nažalost neće moći nastaviti'

U petoj epizodi borci teamova Hrvatska i Srbija imaju opaki izazov. Dakle, pisali smo kako im je jednog jutra u FON™ vilu banuo Ivica Kostelić sa zvoncem, ušao im u sobe i probudio ih,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričali smo s borcima o tome kako im je bilo veslati sa Sinkovićima, s kojima imaju izazov sad u 5. epizodi. I sami zlatni Sinkovići su nam iznijeli svoje dojmove gostovanja u FON™- u.

Sad je i Vaso priznao da nije znao točno tko je Ivica Kostelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislio sam da je plivač, ali on je skijaš", rekao je za kameru Fight of Nations™ - Put do pobjede Vaso Bakočević.

Stvar je u tome, kako smo to shvatili u razgovorima s Vojom Katanovićem, članom teama Srbije, kao i sa Sinkovićima, i evo sad je Vaso za FON™ kameru priznao da ne zna za Kostelića. To je zato što veslanje i skijanje nisu na mapi popularnih sportova u Srbiji pa zato srpski borci ne znaju za grandioznost u sportu što se tiče Ivice i Sinkovića - kojim se sportom bave, kao ni koja su im postignuća.

U Srbiji najpopularniji sport je sigurno košarka, pa idu nogomet, tenis, odbojka, borilački sportovi, vaterpolo ... da sad ne nabrajamo.

Dakle, sportovi u kojima su uspješni. Dobro, i mi smo uspješni u vaterpolu, igrali smo baš finale na OI sad u Parizu sa Srbima i izgubili, ali shvaćate što želimo reći. Ne treba zamjerati zato što nisu znali tko su Sinkovići ili Kostelići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam da Ivica Kostelić nije tu neki običan lik, nego da je neka glava", simpatično je to opisao Stevan Đurđević. borac iz Srbije.

Kostelić je sjeo s dečkima i ispričao im neke detalje iz velike sportske karijere, otkrivši i kako je za vrijeme jednih priprema bio u jednom bivšem samostanu. Znači, atmosfera za poželjeti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Super, uživate, evo imate bazen i to", odmah im je Ivica dao do znanja tko je gazda u smislu, ne samo sportske izvrnosti, nego i nemih sitnih mentalnih malih opterećenja. Isto tako, objasnio im je što se sve treba proći da bi bio šampion.

"Daleko je od super", netko od boraca mu je onako još umorno, pospano, rekao...

"Onaj koji postane ovisan o komforu, postane mekan. A u ringu ne možeš biti mekan. Uvijek su iz teških uvjeta dolazili najveći šampioni", duboko je opisao momcima Ivica Kostelić.

Treba spomenuti kako je završnica Fight of Nations™ - Put do pobjede na rasporedu 7. rujna, kad će se u velikom finalu susresti najbolji član teama Hrvatske i Srbije, kao i treneri Vaso Bakočević Psiho, trener tima Srbije i Filip Pejić Nitro, izbornik Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

POGLEDAJTE VIDEO: Filip Pejić oduševio u ulozi hrvatskog MMA "izbornika".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo