FON™ /

Fight of Nations™- Put do pobjede zahuhtava se: 'Mali je legenda, baš mi je faca, ali ne zanima me'

Image

Fight of Nations™- Put do pobjede dostupan je u tri epizode na platformi Voyo. Za tri dana na redu je i četvrta epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

8.8.2024.
7:44
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjede, novi reality show s jedinstvenim konceptom, možete gledati na platformi Voyo. Prvi MMA reality show na ovim prostorima dostupan je na platformi Voyo, u tri epizode, od sedam ukupno.

Image
FON™ /

Društvo, imamo drugi fight u showu: 'Jako je dobar u biljaru, vidjet ćemo kakav je u borbi'

Image
FON™ /

Društvo, imamo drugi fight u showu: 'Jako je dobar u biljaru, vidjet ćemo kakav je u borbi'

FNC i Voyo platforma prošle subote su pustli i najavljivanu treću epizodu, u kojoj je svanuo novi dan i u kojoj će se događati svašta. Za tri dana u subotu, na platformi Voyo moći ćete pogledati i četvrtu epizodu Fight of Nations™- Put do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zadržimo se mi na trećoj epizodi. Osim prvog izazova u kući koji su dobili, ni manje, ni više nego od Mimi Mercedez, srpske poznate reperice, na red je došla i druga borba u reality showu. Fran Luka Đurić ušao je u kavez protiv Voje Katanovića.

Inače, po 4 borca su u teamu Hrvatske i Srbije u reality showu Fight of Nations™- Put do pobjede. Filip Pejić Nitro trener je teama Hrvatske, a Vaso Bakočević onaj iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji član svakog teama 7. rujna borit će se jedan protiv drugog na FNC priredbi u Puli, a u kavez će tada i treneri u velikom obračunu - Pejić i Vaso - po MMA pravilima. Ulog za mlade borce u reality showu je FNC ugovor na 4 borbe u visini od 10 000 eura i novčana nagrada od 10 000 eura.

Nećemo vam otkriti kako je prošla druga borba između Frana i Voje.

"Meni je Fran najmiliji od svih, majke mi, on je meni faca", rekao je Vaso za Frana, dok se Vojo nasmijao simpatično, u svom stilu, jer i on se našao s Franom. Prvi su dan u kući kuhali.

"Dobar je, žao mi ga udariti", dobacio je Vojo Katanović, popularni Vojage, momak koji zrači posebnim duhom, pozitivom i dobrom energijom. Vojo je definitivno najpozitivnija osoba u kući. Uvijek je spreman za zezanciju. Stalno se smije i nema kod njega ljutnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da ste i vas dvojica TOP. Majke mi, mali je legenda, ali slučaj, kad uđemo unutra, ne zanima me", dodao mu je Vaso.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Fight of Nations™- Put do pobjede napravit će revoluciju

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo