FON™ /

Društvo, imamo drugi fight u showu: 'Jako je dobar u biljaru, vidjet ćemo kakav je u borbi'

Image

Fight of Nations™- Put do pobjede dostupan je u tri epizode na platformi Voyo. Za tri dana na redu je i četvrta epizoda

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

7.8.2024.
10:00
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjede, novi reality show s jedinstvenim konceptom, možete gledati na platformi Voyo. Prvi MMA reality show na ovim prostorima dostupan je na platformi Voyo, u tri epizode, od sedam ukupno.

Image
FON™ JE POČEO /

Fight of Nations™- Put do pobjede napravit će revoluciju: Ovo su pravila igre

Image
FON™ JE POČEO /

Fight of Nations™- Put do pobjede napravit će revoluciju: Ovo su pravila igre

FNC i Voyo platforma prošle subote su pustli i najavljivanu treću epizodu, u kojoj je svanuo novi dan i u kojoj će se događati svašta. Vrijeme je za nove izazove i nove pobjede. Za tri dana u subotu, na platformi Voyo moći ćete pogledati i četvrtu epizodu Fight of Nations™- Put do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se mi na treću. Dakle, osim što je Mimi Mercedez, poznata srpska reperica, gostovala u showu i zadala dečkima, borcima teamova Hrvatska i Srbija, prvi izazov, da osmisle rep pjesmu i otpjevaju je, a koju će koristiti kao intro, dočekali smo i drugu borbu. Fran Luka Đurić i Vojo Katanović drugi su zakoračili u FNC kavez.

"Ja i suparnik upoznali smo se u kući i OK smo, slažemo se, za sad. Malo pričamo, malo igramo biljar. Jako je dobar u biljaru, vidjet ćemo kakav je u borbi", rekao je u najavi Fran Luka Đurić iz Zagreba, kvart Prečko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vojo Katanović iz Zvornika, Bosna i Hercegovina, borac teama Srbija, izjavio je:

"Nemam neku posebnu emociju što je tu meč. Nema neke razlike u ponašanju, ovo je samo sport".

Marko Ančić, uzdanica teama Hrvatska i cimer Fran Luki Đuriću u stanu u Zagrebu, mladić koji s nestrpljenjem čeka svoju borbu, inače MMA borac iz Splita, otkrio je kako se Fran jako dobro nosi s pritiskom.

Tko će pokazati više, tko će se bolje adaptirati i prilagoditi na sve izazove u kavezu i oko njega i tko će, naposljetku, pobijediti? Samo je jedan način da saznate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

POGLEDAJTE VIDEO: Fight of Nations™- Put do pobjede. Čuda su moguća. Stream platforma Voyo donosi svijet slobodne borbe kakav nikad niste vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo