IMAMO MEČ /

Eskaliralo je u Fight of Nations™- Put do pobjede reality showu. Borac Hrvatske lupio šamar adutu Srbije'; Šokirao sam se kad je to napravio'

Image

Fight of Nations™- Put do pobjede započeo je u subotu s emitiranjem na platformi Voyo. Kompletnu prvu i drugu epizodu pogledajte na Voyo platformi, dok ćete treću moći pogledati u subotu

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

1.8.2024.
11:56
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjede, novi reality show s jedinstvenim konceptom, možete gledati na platformi Voyo. Prvi MMA reality show na ovim prostorima dostupan je na platformi Voyo u dvije epizode. 

Image
FON™ JE POČEO /

Fight of Nations™- Put do pobjede napravit će revoluciju: Ovo su pravila igre

Image
FON™ JE POČEO /

Fight of Nations™- Put do pobjede napravit će revoluciju: Ovo su pravila igre

FNC i Voyo pustili su odmah za početak dvije epizode, od sedam njih, a veliko finale na rasporedu je 7. rujna u Puli na FNC-ovom eventu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada će se Filip Pejić Nitro, trener teama Hrvatska i Vaso Bakočević, trener teama Srbija, sučeliti u kavezu po MMA pravilima, a najbolji član teama Hrvatska i Srbija odmjerit će talente jedan protiv drugog.

Prve dvije epizode Fight of Nations™- Put do pobjede pokazale su drugu stranu slobodne borbe, kakvu nismo imali prilike vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osam mladih boraca, po 4 u svakoj momčadi, prolaze kroz izazove, stresne situacije, mečeve, svaki od njih sanja svoje sportske snove. Svi su zajedno smješteni u vili u kojoj imaju sve, ali opet, neke situacije se ne mogu izbjeći.

Nije lagano, a potvrdili su nam i to sami borci kroz uvodne razgovore, borit se s nekim, htjet mu otkinuti glavu u kavezu, a onda s njim provodti vrijeme u kući, odnosno dijeliti s njim prostor, jesti s njim za stolom itd. Tako u drugoj epizodi možemo vidjeti kako je situacija između jednog člana teama Hrvatske i aduta teama Srbije - eskalirala. Međusobna procimavanja nisu prošla bez sukoba.

Prva noć u kući nije prošla bez svađi i Fight of Nations™- Put do pobjede reality show se zahuhtao. Treneri Filip i Vaso u drugoj epizodi vode svoje timove na svoj prvi grupni zadatak gdje će pobjednički tim uzeti prvi bod. Na treningu su spomenuti borci naišli na nesuglasice, te podigli tenzije među sobom.

Dan je borbe, pred prvi meč, najbitnija je psihološka priprema pored fizičke. Pobjeda u meču nosi bod za pobjednički tim, a jednom članu teama zasmetale su neke stvari, pa je odlučio napraviti nešto što nitko nije očekivao. Lupiti šamar uzdanici tema Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam mogao vjerovati, šokirao sam se. I ništa. Forgy je rekao da imamo meč. Obećao sam Forgyju da neću ništa činiti u kući, samo neka mi da meč s njim", govori taj član teama Srbije svom treneru Vasi Bakočeviću prilikom jednog razgovora. Vasi se svidjela Forgyjeva ideja.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za spomenuti kako u trećoj epizodi emisije ove subote u goste borcima stiže i popularna reperica Mimi Mercedez te osnivač Colonije Boris Đurđević. Cijelo glazbeno iskustvo pretvorilo se u nezaboravnu zabavu u kojoj su neki borci otkrili da ako im se iznenada zalupe vrata MMA karijere - ona glazbenog showbiza čekaju ih širom otvorena. Vjerujte nam na riječ, s ovom epizodom sve se dodatno počinje komplicirati u kući, ali i događati stvari koje će pričati unucima.

POGLEDAJTE VIDEO: Treća epizoda Fight of Nations™- Put do pobjede bit će ludnica

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo