FON™ JE EMOCIJA /

Filip Pejić suznih očiju govorio o svojoj pokojnoj majci: 'Jako sam volio svoju majku, kako ne, tko ne voli svoju majku'

Image
Foto: Screenshot

Fight of Nations™- Put do pobjede započeo je u subotu s emitiranjem na platformi Voyo. Kompletnu prvu i drugu epizodu pogledajte na Voyo platformi

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

29.7.2024.
9:21
Screenshot
VOYO logo

Fight of Nations™- Put do pobjede, novi reality show s jedinstvenim konceptom, započeo je 27. srpnja s emitiranjem na platformi Voyo. Vodimo vas u uzbudljiv svijet slobodne borbe kojeg dosad niste imali priliku vidjeti.

Image
Image
FON™ JE HIT /

Ovo je plakanje! Vaso nasmijao sve: 'Vas dvojicu znam i nisam nešto oduševljen'

Image
FON™ JE HIT /

Ovo je plakanje! Vaso nasmijao sve: 'Vas dvojicu znam i nisam nešto oduševljen'

Radi se o prvom MMA reality showu na našim prostorima, a odmah pri lansiranju reality showa koji će napraviti revoluciju, FNC i Voyo, ta dva prijatelja koja ruše sve rekorde još tamo od FNC-ovog eventa u Areni Zagreb prošle godine, MMA fanove nagradili su puštanjem dvije epizode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Pejić, trener teama Hrvatska, u prvoj epizodi govori o sebi. Posebno je dirljiv trenutak u kojem govori o svojoj pokojnoj majci, koja je preminula prije 3 godine. Jako mu nedostaje. Iz dana u dan. Naučio se Filip živjeti bez nje, jer to je život, ali će mu uvijek nedostajati. Uvijek kad priča o majci, zasuze mu se oči. Majke su sve na svijetu, majke su najsvetija stvar u životu. Tek kad čovjek ostane bez majke, vidi što je izgubio, što je imao.

"Dogodile su mi se teške stvari. Prije tri godine mi je umrla majka. Bila je dugo bolesna, proživjeli smo patnje. Nismo ju htjeli ostaviti samu, nego smo ju ostavili doma, neka bude do kraja s nama. To su užasni trenuci u životu. Evo, suze mi idu, a ja nisam čovjek koji... jako se velika stvar mora dogoditi da bi ja pustio suzu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije i pol godine Filip i njegova obitelj proživjeli su velike patnje s majkom, ali su do kraja bili uz nju. Sigurni smo da je njihova majka ponosna na njih.

"Jako sam volio svoju majku, kako ne, tko ne voli svoju majku", rekao je iskreni i dobri Filip Pejić.

Kompletnu epizodu pogledajte na Voyo platformi.

POGLEDAJ VIDEO: Filip Pejić: 'Ulica i tribina su me izgradili, a Fight of Nations™ najveći je projekt u životu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo