CORMIER SE ŽESTOKO OBRUŠIO NA MIOČIĆA: / 'Stipe radi ogromnu pogrešku, to mu neće biti dovoljno'

Image
Foto: Screenshot

Aktualni prvak smatra da ga suparnik podcjenjuje

15.8.2019.
8:24
Screenshot
VOYO logo

Još su dva dana ostala do superspektakla u kalifornijskom Anaheimu. Tamo će se na suprotnim stranama ringa naći aktualni UFC-ov prvak Daniel Cormier i izazivač Stipe Miočić. Pono je toga izašlo iz usta ova dva borca. Sada je opet na red došao Cormier, koji je odgovorio na Miočićeve prozivke da je imao sreće u njihovoj lanjskoj borbi.

"Jedina stvar o kojoj sam vodio računa tijekom karijere je to što sam uvijek brinuo samo o tome što ja radim. Vjerujem u sebe i svoje mogućnosti i u svom najboljem izdanju mogu pobijediti svakoga“, započeo je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporni lucky punch

"Oni mora pronaći odgovore. Ja sam njega pobijedio. Bilo je situacija kad mi je zadavao probleme, ali pronašao sam odgovor i na to. Znam koliko je opasan... U uvodu u ovu borbu puno je toga rečeno. On se dobro borio u prvoj borbi, ali kad ga slušaš dok govori, stalno ponavlja da je izgubio zbog 'lucky puncha'. S takvim stavom ulazi u revanš, mislim da mu je to velika pogreška. Ja sam iskren. Dobro me izudarao u prvoj borbi i to vam iskreno mogu reći. Međutim, on je pao. Imao sam osjećaj da on daje najbolje od sebe, a ako je to najbolje što može onda mu to nije dovoljno“, završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo