STIPE, VRATI SE / Najavljuje li najpoznatiji 'lajavac' UFC-a povratak najboljeg teškaša: 'Sjećate se što je Miočić rekao? Upravo sam pričao s njegovom suprugom…'

Image
Foto: Profimedia

U MMA krugovima sve se više priča o borbi između Stipe Miočića i Jona Jonesa, ali službene potvrde oko tog meča još uvijek nema

11.2.2022.
13:48
Profimedia
VOYO logo

Prošlo je gotovo godinu dana otkako je Stipe Miočić posljednji put stao u oktogon UFC-a. Dogodilo se to u trećem mjesecu prošle godine kada se po drugi put borio protiv Francisa Ngannoua. Kamerunac je bio bolji u okršaju s našim Stipom te je postao novi prvak teške kategorije.

Image
DAO MU I SAVJET /

UFC borac izjavom o Miočiću podigao prašinu: 'Nadam se da Stipe ovo neće vidjeti i misliti da pričam gluposti o njemu'

Image
DAO MU I SAVJET /

UFC borac izjavom o Miočiću podigao prašinu: 'Nadam se da Stipe ovo neće vidjeti i misliti da pričam gluposti o njemu'

I od tada obožavatelji MMA-a zazivaju povratak Miočića, a u posljednje vrijeme sve se češće spominje meč protiv Jona Jonesa, koji je prešao u tešku kategoriju nakon što je godinama dominirao u poluteškoj. Ngannou je obranio naslov protiv Ganea, ali se pritom ozlijedio tako da bi UFC mogao organizirati novu borbu za privremenog prvaka teške kategorije, a mnogi smatraju kako bi upravo tu mogao uskočiti Stipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jones još uvijek čeka na svoju prvu borbu u teškoj kategoriji, a poznato je da Stipe ne bira protivnike te da bi u oktogon ušao protiv bilo koga pa vjerojatno ne bi imao ništa protiv borbe s Jonesom.

Je li riješio taj problem?

Nakon meča protiv Ngannoua, mnogi su istaknuli da je Miočić ušao s premalo kila u tu borbu, a potvrdio je i to sam Stipe. Tada je najavio da će se vratiti teži za sljedeću borbu. Jones ga proziva na društvenim mrežama (ne samo Stipu), ali još uvijek ništa nije službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, stižu informacije koje dokazuju da se nešto kuha. Bivši UFC borac, legendarni lajavac Chael Sonnen otkrio je zanimljivu informaciju na svojem Twitter profilu. On je uvjeren da se nešto sprema u teškoj kategoriji UFC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećate li se kad je Miočić nakon meča s Ngannouom rekao da mu je trebalo desetak kilograma mišića? E pa upravo sam pričao s Miočićevom suprugom i otkrila mi je da je Stipe trenutno na 113 kilograma", poručio je Sonnen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš kakav je bio za vrijeme karijere borca, takav je i sada kao analitičar. Sonnen je kroz karijeru bio poznat kao "trashtalker", odnosno borac koji vrijeđa i pljuje kako bi nabrijao atmosferu za meč. Sada kao analitičar također puno priča, pa je već u nekoliko navrata puštao informacije koje su na kraju bile - neistinite. Tako da sve treba uzeti s rezervom, ali se nadamo kako ovo nije samo njegova "spačka" i da ćemo uskoro gledati Stipu u oktogonu.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo