KRŠ I LOM NA SUČELJAVANJU / Canelo izgubio kontrolu i napao suparnika, prvo ga je gurnuo, a onda su poletjele šake

Meksikanac je prije nekoliko mjeseci boravio u Hrvatskoj

22.9.2021.
8:25
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Meksički boksač Saul Canelo Alvarez i Amerikanac Caleb Plant priredili su pravi show tijekom prvog sučeljavanja uoči njihovog konačnog obračuna za titulu prvaka srednje kategorije. Naime, na došlo do incidenta kada je Canelo odgurnuo svog suparnika. Nakon toga Plant je nasrnuo na njega. Pokušao je pogoditi Alvareza, ali je promašio pa nakon čega mu je Canelo zadao udarac. Usakoro se umiješalo osiguranje koje je uspjelo primiriti situaciju.

Obračun ove dvojce boksača na rasporedu je 6. studenog u Las Vegasu. Canelo u ring ulazi s omjerom 56-1-2, a Caleb 21:0.

Meksički boksač je, inače, prije nekoliko mjeseci svojom suprugom Fernandom Gomez, boravio na Jadranu.

Bilo je to nakon što je početkom lipnja odradio meč s Billyjem Saundersom pred rekordnim brojem od 73.126 gledatelja te je ujedinio pojaseve i na račun pospremio oko 35 milijuna dolara. Dio tog honorara odlučio je potrošiti na Jadranu.

Naime, nakon meča se oženio svojom dotadašnjom djevojkom, a par je dio medenog mjeseca odlučio provesti i u našim krajevima. Prvo su posjetili Crnu Goru, odnosno Boku Kotorsku, od kuda su objavili par fotografija na Instagramu, a nakon toga boravili su i u Dubrovniku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali