ZNATE LI TKO JE NAJBOLJI BOKSAČ SVIJETA? / Iznenadit ćete se kad ovo vidite; Zaboravite Joshuu, Wildera, Furyja, Ruiza...

Image
Foto: Profimedia

Aktualni prvak u teškoj kategoriji, Britanac Anthony Joshua, tek je na osmom mjestu P4P ljestvice prema BoxRecu

2.1.2020.
11:47
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najvećih boksačkih umjetnika današnjice, najunosnija i najskuplja boksačka zvijezda Saul Canelo Álvarez, ušla je u 2020. godinu kao najbolji "pound-for-pound" boksač svijeta prema uglednom BoxRecu. Meksikanac je u 2019. došao do svog najvećeg uspjeha do sada, osvojivši titulu svjetskog prvaka poluteške kategorije, što mu je ujedno četvrta kategorija čiju je titulu ponio. U listopadu 2018., Canelo je potpisao ugovor sa streaming servisom DAZN, čija je ukupna svota od 365 milijuna dolara postala najveća ugovorena svota u povijesti profesionalnog sporta.

Álvarez je za čak 641 bod iza sebe na P4P ljestvici ostavio drugoplasiranog Terencea Crawforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRODRMAO JE TEŠKU KATEGORIJU I IZAZVAO REAKCIJE: /

Otkrio nam je po prvi put i veliku tajnu o sebi; 'Moji udarci nisu bili ilegalni'

Image
PRODRMAO JE TEŠKU KATEGORIJU I IZAZVAO REAKCIJE: /

Otkrio nam je po prvi put i veliku tajnu o sebi; 'Moji udarci nisu bili ilegalni'

Gennady Golovkin tek na trećem mjestu P4P boksača

Na trećem mjestu nalazi se opasni udarač iz Kazahstana i njegov veliki rival Gennady Golovkin, s kojim je dva puta boksao. U prvom meču za ujedinjenje WBA (Super), WBC, IBF, IBO, Ring titule i linealne titule u srednjoj kategoriji 16 rujna 2017. u T-Mobile Areni u Las Vegasu, Canelo Álvarez i Gennady Golovkin odradili su pravi rat u ringu, koji je na kraju završio podijeljenom sudačkom odlukom i neriješenim ishodom, iako je prema Compuboxu, Golovkin bio taj koji je trebao u toj borbi odnijeti pobjedu, jer je nadboksao Alvareza u 10 od 12 rundi borbe...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamte se dva meča Álvarez i Golovkina

U drugoj njihovoj borbi održanoj 15 rujna 2018. na istom mjestu, Álvarez je slavio sudačkom odlukom, iako mu je to bio povratnički meč nakon pada na doping testu (clenbuterol), zbog čega je bio suspendiran na 6 mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče ostalih boksača koji u leđa na P4P ljestvici gledaju Meksikancu, Errol Spence Jr., velteraš, je na 4. mjestu, a TOP 5 zatvara po mnogima najbolji boksački tehničar današnjice, Ukrajinac Vasilij Lomačenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua tek na osmom mjestu

Zanimljivo je vidjeti aktualnog prvaka u teškoj kategoriji Anthonyja Joshuu tek na osmom mjestu, dok je Deontay brončani bombarder Wilder 11. Sjajni Naoya Inoue nalazi se tek na 14. mjestu, a teško je objasniti kako je sjajni Artur Beterbiev tek 26. Oleksandr Ušik, boksač za kojeg govore kako bi mogao biti budući vladar u teškoj kategoriji, tek je na 27. mjestu, Tyson kralj cigana Fury je 29., a pomalo nevjerojatno izgleda Oleksandr Gvozdyk tek na 57. mjesto, kao i Billy Joe Saunders na 75.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Anthony Joshua

ZABORAVITE NA RUIZA, WILDERA I JOSHUU: Ovaj boksač strah je i trepet teške kategorije; ‘Njega se svi boje. Šteta što se ne bori u Diraji’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrgovića nema na P4P ljestvici, ali na onoj teškaškoj je 14.

Što se tiče našeg najboljeg profesionalnog boksača Filipa Hrgovića, njega nema na BoxRecovoj P4P ljestvici, ali je zato prisutan na onoj teškaškoj. Prema njoj, Hrga je na 14. mjestu, iza Josepha Parkera, Michaela Huntera, Adama Kownackija, Derecka Chisore, boksača s kojim bi se htio boriti, Luis Ortiz itd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo