pratite sutra na RTL-u / Burno na vaganju Chisora i Whytea: Jesu li šake proradile prije sutrašnjeg meča?

Dillian Whyte i Dereck Chisora još jednom su pokazali zašto je njihov revanš jedan od najiščekivanijih teške kategorije

21.12.2018.
20:08
VOYO logo

111,6 kilograma za izazivača i znakovita poruka na boksericama. Derek Chisora nije došao sklapati prijateljstva s tek 200 grama težim Dillianom Whytom. Na stolu su dva Whytova pojasa, onaj WBO-ov interkontinentalni i WBC-ov srebrni, no možda i bitnije od toga, pozicija sljedećeg mogućeg izazivača Anhtonya Joshue.

"Slušajte, postoje razine u ovome i ja rastem u svakoj borbi, svakom kampu, postajem bolji. Dereck će vidjeti koliko sam jak. Vidjet će koliko sam jak", kazao je Whyte."Sve je dobro prošlo što se tiče treninga, načina života. Sada sam spreman ići u rat i odraditi dobru borbu", tvrdi Chisora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iskustvo ide na stranu starijeg Chisore, ali ne i skor

I dok je odmjeravanje prošlo uz uobičajeno čašćenje stvari su zamalo izmakle kontroli po silasku s pozornice. Ovog puta nije letio stol kao prije dvije godine već je meta bio Whytov brat.

"Stol je ionako pričvršćen tako da ga ne mogu pomaknuti. No, u redu je. Slušajte, u najavi posljednje borbe Eddiju sam osigurao puno novca tako da ne planiram ponovno to učniti", kazao je Chisora. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da šake ipak nisu progovorile prije meča, ovo su brojke za sutrašnju borbu. Dillian Whyte četiri je godine mlađi od Derecka Chisore. Viši je šest centimetara, a teži tek skromnih 200 grama. Iskustvo ide na stranu starijeg Chisore, ali ne i skor. Whyte ima tek jedan poraz, dok je Chisora spuštenih ruku ostao čak osam puta. No sutra brojke neće igrati ulogu.

Sprema se velika borba

"Whyte je nešto viši, nešto mrvicu masivniji. Imao je taj meč pod kontrolom skroz do pred kraj. Pred kraj se skoro dogodilo da je on odletio na glavu i da je meč trajao minutu duže mislim da bi Chisora bio taj koji je pobjednik. Tako da očekujem da će Chisora tražiti način kako da dobije tu minutu u idućih 12 rundi", tvrdi Željko Mavrović, stručni sukomentator RTL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je vjerovati Chisorinom nadimku Rat, sutra se sprema velika borba u Londonu. Teška artiljerija je namještena, oba borca ne planiraju prepustiti sucima da odlučuju, a vi sve možete pratiti u izravnom prijenosu na RTL-u od 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo