osvrt na sjajnu godinu / Božićni intervju Hrgovića za RTL: 'Spreman sam na najveće mečeve, sad ćemo vidjeti od čega sam!'

Filip Hrgović već je tradicionalno dao božićni intervju za RTL, u kojem se osvrnuo na silne uspjehe u minuloj 2018. godini

26.12.2018.
12:45
VOYO logo

Već tradicionalno, božićno jutro na RTL-u provodi se s Filipom Hrgovićem.

Kvartovski, na klupici u Sesvetama slijedi osvrt na zalazeću godinu. Nekada su sjećanja ljepša, a nekada i ne. Pogotovo je tako bilo 2016., prije nego što je karijera krenula prema vrhu, pa sada ima prostora i za šalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se ovog intervjua, tada sam bio u jako teškoj situaciji, baš to što kažeš, nisam znao hoću li uopće nastaviti boksati, nisam imao profesionalni ugovor, imao sam puno problema izvan ringa. Bilo je jako teško, ali u ove dvije godine puno se radilo i sada sam već u top 10 profesionalaca na svijetu. U dvije godine došao sam do toga da mogu davati intervju u naočalama kao svi celebrityji", uz osmijeh nam kaže Filip. 

Dobro raspoloženje vlada u timu Hrgović jer 2018. završava među top 10 boksača svijeta što otvara velike mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam u poziciji, službenoj, da se mogu boriti za svjetsku titulu tako da je to odlična stvar, ali sigurno da taj meč neće doći još neko vrijeme. Sada slijede ti mečevi, sada slijede mečevi sa samim svjetskim vrhom i ne mogu dočekati to, jedva čekam, ja znam da sam rođen za velike stvari", optimističan je interkontinentalni prvak po WBC-u.  

Zalet za 2019. kreće odmah nakon Nove Godine. Tada će Filip s promotorom potražiti novog protivnika. Želja je naravno netko iz samog vrha, ali samom vrhu na Hrgovića se baš i ne žuri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni znaju da sam jako opasan i da nemaju puno za dobiti, a imaju puno za izgubiti. Nadam se da će moj promotor odraditi dobar posao, sada kada već imam određeni status i rankiran sam u top 10, da će sad bit lakše i da će uspit dogovorit meč s nekim od bivših izazivača za svjetsku titulu ili bivših svjetskih prvaka."

Kamp će tako ponovno trajati 10 do 12 tjedana što znači da bi Hrgović u ring trebao krajem ožujka ili početko travnja. Uhodavanje će nakon Nove godine krenuti u Zagrebu, a onda opet put Miamija gdje će se pripremati za prvu od tri borbe koje Filip planira odraditi u sljedećoj godini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htio bih odraditi minimalno tri meča i pobijediti i sa nekim, kao što smo sad spomenuli, nekim najvećim svjetskim imenima. To je moja želja i na taj način mislim da ću se jako približit borbi za svjetsku titulu."

Morat će Filip stati u red. Dillian Whyte već je izgubio živce što mora čekati Joshuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer prvak pak čeka Wildera koji želi revanš s Furyem.

"Sve su to dečki koji su ratnici, koji ne odustaju, koji su posvećeni tome 100 posto kao ja. Vjerujem u sebe, duboko u sebi znam da to mogu. Vidjet ćemo od čega sam u sljedećih par godina, jesam li za te najveće dosege ili ne", zaključio je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva se godina spreman. Filip Hrgovića sa savršenim skorom, sedam od sedam, neće biti na listi novogodišnjih želja največih imena boksačkog svijeta.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo