U O2 Areni / Boksački šou u Londonu: Ukrajinac i dalje na vrhu! Lomačenko dominirao protiv mladog Campbella

Ukrajinski boksački umjetnik Vasilj Lomačenko u jednoglasnom je sudačkom odlukom pobijedio Britanca Lukea Campbella i zadržao svoje pojaseve

1.9.2019.
1:11
VOYO logo

Boksačku večer u O2 areni Londonu otvorio je teškaški obračun Rusa Aleksandra Povetkina i Britanca Hughieja Furyja.

Povetkin je uočio meča bio favorit, a taj je status i opravdao. 39-godišnji Rus bio je bolji od 24-godišnjeg Britanca, neinspiriranog mlađeg bratića Tysona Furyja te pobijedio nakon 12 rundi jednoglasnom sudačkom odlukom te tako osovjio svjetsku WBA tiulu. Zanimljivo, sva tri suca dala su istu ocjenu, 117-111 u korist Povetkina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hughie Fury tako je doživio svoj treći poraz nakon 12 rundi u posljednje dvije godine. Povetkinu je ovo bio prvi meč u 11 mjeseci, nakon što je izgubio nokautom u sedmoj rundi od Anthonyja Joshuee.

Nakon njih u ring je je ušla jedna od najvećih zvijezda današnjice - Ukrajinac Vasilj Lomačenko. On je u Londonu obranio naslov svjetskog prvaka lake kategorije protiv Britanca Lukea Campbella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po mnogima najbolji P4P boksač današnjice, ukrajinski boksački umjetnik Vasilj Lomačenko u jednoglasnom je sudačkom odlukom pobijedio Britanca Lukea Campbella i zadržao svoje pojaseve u lakoj kategoriji.

Čudesno i uistinu ponekad nevjerojatno je za gledati koliko je talentiran Lomačenko, koji je dodao WBC pojas u lakoj kategoriji pojas svojim postojećim verzijama WBA i WBO u riznicu koja ima svjetske naslove u tri diviziske težine i zlatne medalje na Olimpijskim igrama, "back-to back".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to dvoboj dvaju olimpijskih pobjednika. Lomačenko ima dva zlata iz Pekinga, odnosno Londona, a Campbell je do zlata došao također u Lonodnu, ali u bantam kategoriji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo